Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:49 | 11/11/2021

Πρόταση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, να προστατεύονται οι αστυνομικοί που καλούνται στα δικαστήρια ως μάρτυρες για τις τρομοκρατικές επιθέσεις και δέχονται απειλές τόσο κατά της ζωής τους όσο και κατά των οικογενειών τους, κατέθεσε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

“Πρέπει να δούμε το ζήτημα των Ελλήνων αστυνομικών που καλούνται στα δικαστήρια να καταθέσουν ως μάρτυρες για περιστατικά όπως ένα τρομοκρατικό χτύπημα  και στοχοποιούνται, ενώ απειλείται η ζωή και η οικογένειά τους. Αυτό παρεμποδίζει την πραγματική Δικαιοσύνη. Πρέπει να τους προστατεύσουμε. Δεν είναι εκεί οι αστυνομικοί να καταθέσουν ως ιδιώτες”, είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Προσφορά της Volterra για τους ένστολους


“Είναι εκεί γιατί κάνουν τη δουλειά τους και ο σκοπός της Ελληνικής Αστυνομίας είναι να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο και όλους εμάς που βλέπουμε απλούς πολίτες να αναρωτιούνται για ποιο λόγο αυτές οι ενέργειες είτε αφορούν μολότοφ είτε πιο βαριά περιστατικά εγκληματικότητας όπως τρομοκρατικές ενέργειες δεν καταλήγουν συχνά στην απονομή Δικαιοσύνης όπως την περιγράφει ο Ποινικός Κώδικας”, τόνισε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis