Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 13/08/2015

Θυσίασε μια φιλία χρόνων για να βάζει στην τσέπη τα χρήματα από το ταμείο του καταστήματος ενός φίλου του, ένας 48χρονος στη Λάρισα! Τα μικροποσά που έκαναν φτερά σχεδόν καθημερινά τους τελευταίους μήνες, έκαναν τον αδελφό του ιδιοκτήτη να παγιδεύσει το μαγαζί με κάμερες.

Όταν ο 41χρονος καταστηματάρχης έφυγε για ολιγοήμερες διακοπές και άφησε στη θέση του τον αδελφό του, εκείνος άρχισε να κρατάει σημειώσεις για τις εισπράξεις. Όταν επέστρεψε ο επιχειρηματίας και του παρέδωσε χρήματα και λίστα πωλήσεων, διαπίστωσαν μαζί ότι υπήρχε έλλειμμα στο ταμείο. Έτσι, συμφώνησαν να τοποθετήσουν κάμερα στο κατάστημα και να ενημερώσουν την Ασφάλεια Λάρισας, άνδρες της οποίας προσημείωσαν τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή.

Έτσι αποκαλύφθηκε ότι ο 48χρονος φίλος του καταστηματάρχη, με τον οποίο είχε και επαγγελματική συνεργασία, άρπαξε από το ταμείο 30 από τα 300 ευρώ που είχε μέσα, όταν ο ιδιοκτήτης πήγε να του φτιάξει καφέ! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη κι έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι έβαζε συχνά «χέρι» στην ταμειακή μηχανή και ότι τα ποσά που είχε αρπάξει είχαν φτάσει τα 5.000 ευρώ! Φυσικά, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπές κατά συρροή.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis