Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 02/08/2015

Μόλις πάτησαν (παράτυπα) το πόδι τους στην Ελλάδα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με Έλληνες ληστές. Ο λόγος για τρεις μετανάστες από τη Συρία, οι οποίοι μπορεί να απέτρεψαν τη ληστεία του ενός από αυτούς και να προκάλεσαν τη σύλληψη των δραστών, συνελήφθησαν όμως και οι ίδιοι!

Οι τρεις Σύροι είχαν περάσει παράτυπα στη Λέσβο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ενώ περπατούσαν στην περιοχή «Κράτηγος» στη Μυτιλήνη, σε κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλο, μια μοτοσικλέτα πλησίασε έναν από αυτούς και οι δύο επιβάτες προσπάθησαν να αρπάξουν όσα χρήματα είχε με την απειλή πιστολιού.

Ο 51χρονος αλλοδαπός αντέδρασε και με τη βοήθεια των δύο ομοεθνών του που έφτασαν κοντά, κατάφερε να τρέψει σε φυγή τους δράστες. Όταν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για την απόπειρα, άνδρες της Ασφαλείας εντόπισαν τους δυο Έλληνες ηλικίας 32 και 48 χρόνων και βρήκαν το ψεύτικο πιστόλι που χρησιμοποίησε ο 48χρονος.

Μαζί με τους δύο Έλληνες που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ληστείας, όμως, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και οι τρεις αλλοδαποί, στους οποίους απαγγέλθηκε κατηγορία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
 

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis