Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:39 | 06/12/2021

Λακωνία: Δράστης είναι ο 40χρονος Χ. Φ. ο οποίος φέρεται να έπνιξε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια και εν συνεχεία να κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η Λακωνία από τη νέα γυναικοκτονία που έγινε την Κυριακή στον Βλαχιώτη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, δράστης είναι ο 40χρονος Χ. Φ. ο οποίος φέρεται να έπνιξε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια και εν συνεχεία να κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί. «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου», ήταν τα πρώτα του λόγια σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Όπως συνάγεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η παθολογική ζήλεια του δράστη ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα. Έβρισε εμένα και τη μάνα μου. Θόλωσα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι στο σπίτι που έγινε το ειδεχθές έγκλημα βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, 8 και 10 ετών, σε άλλο δωμάτιο της οικείας. Ο 40χρονος συνελήφθη από ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Δεν είχαν δώσει δικαιώματα για αρνητικά σχόλια»

Το Newsbomb.gr μίλησε με τον κ. Γιάννη Κουτσοθεοδωρή, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, για το τραγικό περιστατικό.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουτσοθεοδωρής το ζευγάρι ζει στην περιοχή του Βλαχιώτη τα τελευταία τρία χρόνια χωρίς να έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

«Οι άνθρωποι είναι εργάτες γης. Δούλευαν συνεχώς και σπάνια έβγαιναν στο χωρίο. Δεν ήταν πολύ κοινωνικοί. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου».

Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

newsbomb.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis