Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:40 | 09/01/2016
Τουρκία: Κάποιοι το βράδυ αιφνιδίασαν τον τουρκικό στρατό Το πρωί οι Τούρκοι Στρατιωτικοί αντίκρισαν ένα τεράστιο PKK στην πλαγιά ενός βουνού…απένατι απο την Μονάδα τους !
1
Το σήμα το PKK ήταν Ορατό απο πολύ μακριά και αυτό προκάλεσε σχόλια  και συζητήσεις ακόμη και μεταξύ των Τούρκων πολιτών !
Κάποιοι χθες  το βράδυ αιφνιδίασαν τον τουρκικό στρατό Έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στις τουρκικές στρατιωτικές αρχές το θέαμα το πρωί σε ένα λόφο της ορεινής περιοχής Manisa, καθώς αντίκρισαν γραμμένη με πέτρες στο δάσος, σε μέγεθος ορατό από μακριά τη συντομογραφία του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος, εναντίον του οποίου η Άγκυρα διεξάγει ένα ακήρυχτο πόλεμο.
3
Μόλις έγινε αντιληπτό το έργο της νύχτας οι αρχές έπιασαν αμέσως δουλειά για να «εξαφανίσουν» το πλάτους 33 μέτρων PKK και να τοποθετήσουν την τουρκική σημαία στο σημείο. 
Τώρα οι αρχές ερευνούν για το ποιος (ή το πιθανότερο ποιοι)προχώρησαν σε αυτή την παράνομη ενέργεια στη διάρκεια της νύχτας. Η ενέργεια πήρε έκταση στα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία την χαρακτηρίζουν «τρομοκρατική».
 
 
 
 
 
Πηγή: www.lifo.gr
http://veteranos.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis