Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:33 | 12/07/2015

Την ευαισθησία τους έδειξαν οι πυροσβέστες του Λαυρίου αφού ανταποκρίθηκαν άμεσα, αργά το βράδυ του Σαββάτου σε μιαν έκκληση κατοίκων της Αυλίζας Κερατέας.

 

Ένα κουτάβι μόλις 30 ημερών είχε εγκλωβιστεί στην άκρη ενός δύσβατου ρέματος στην περιοχή και από το κλάμα του οι κάτοικοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ψάχνοντας το βρήκαν και αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Λαυρίου της οποίας τα στελέχη δεν δίστασαν και έσπευσαν επιτόπου.

Οι δύο πυροσβέστες κατέβασαν στο σημείο μια ειδική σκάλα 4 μέτρων και απεγλώβισαν το κουτάβι το οποίο ήταν μισοπλακωμένο και από μια παλέττα.

Ο μικρός εκτός από φοβισμένος και βρεγμένος αφού στο σημείο υπήρχαν και λίγα νερά δεν είχε πάθει τίποτε άλλο και η ένια του ήταν να ευχαριστήσει τους σωτήρες του γλείφοντάς τους!

Οι κάτοικοι της Αυλίζας αλλά και τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου «Πρόκρις» είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαυρίου και την ευαισθησία που επέδειξαν παρά το γεγονός ότι στις ημέρες μας τα καύσιμα είναι πολύτιμα.

Τα μέλη του Φιλοζωικού επισημαίνουν ότι όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει το κουτάβι μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6974521052 και 6976931031.

http://www.notioanatolika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis