Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 10/01/2019

Εξελίξεις στο Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σηματοδοτεί η σημερινή κίνηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου να "αποχαιρετίσει" τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων.

Μήνυμα που κατ ορισμένους υποδηλώνει και τη στάση του στην αυριανή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα έστειλε κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας ο Πάνος Καμμένος. 

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert απευθυνόμενος στους επικεφαλής των Γενικών Επιτελείων αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται να είπε: "Είναι το τελευταίο ΣΑΜ, που προϊσταμαι" 

Αυτή η αποστροφή του Πάνου Καμμένου, κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τις τοποθετήσεις του ΥΕΘΑ, ο οποίος στις επισκέψεις που πραγματοποίησε κατά την περίοδο των εορτών, σε στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια τόνιζε εμφατικά ότι είναι η τελευταία φορά που παρευρισκόταν εκεί ως Υπουργός. 

Αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης, ωστόσο, έλεγαν στο OnAlert ότι η συγκεκριμένη φράση δεν θα πρέπει οδηγεί σε βιαστικά συμπεράσματα αναφορικά με την ατζέντα του Προέδρου των ΑΝΕΛ στο τετ-α-τετ της Παρασκευής με τον Πρωθυπουργό. 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis