Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:39 | 25/03/2016

Μετά τους πανηγυρισμούς για τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες, οι οπαδοί του ISIS τώρα προχωρούν στη διεξαγωγή δημοσκόπησης για να αποφασίσουν ποια πόλη ή χώρα θα έπρεπε να είναι ο επόμενος στόχος της οργάνωσης.

Η δημοσκόπηση που διεξάγεται στο forum al-Minbar, το οποίο χρησιμοποιείται από εξτρεμιστές, σύμφωνα με την Washington Times θέτει το εξής ερώτημα στους χρήστες του: «ποια θα πρέπει να είναι τα χρώματα που θα φωτιστεί ο Πύργος του Άιφελ την επόμενη φορά;».

Η ερώτηση ήρθε λίγες ώρες μετά τον συμβολικό φωτισμό του πύργου του Άιφελ, όπως και άλλων ιστορικών μνημείων ανά τον κόσμο, στα χρώματα της σημαίας του Βελγίου ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο βελγικό λαό.

Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τους μισούς χρήστες του forum να το τοποθετούν εκεί. Πρώτες στις προτιμήσεις είναι και οι ΗΠΑ με την Ρωσία.

 «Το Ισλαμικό Κράτος θα επιτεθεί στο Λονδίνο, την Ουάσιγκτον, τη Ρώμη και όλες τις άπιστες πατρίδες » έγραψε ένας υποστηρικτής της οργάνωσης. 

http://www.topontiki.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis