Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 26/01/2016

Η Μαρία Σολωμού, μπορεί να φαίνεται και να είναι μια εξαιρετικά δυναμική γυναίκα, ωστόσο, δεν διστάζει να μιλήσει για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

Σε συνέντευξή της στο Πρωινό, με αφορμή την παράσταση Οικογένεια Ανταμς όπου πρωταγωνιστεί, μίλησε για τα χρήματα που της χρωστάνε από δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση, αναφέροντας ότι το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 100.000 ευρώ!

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, τόνισε ότι αυτός είναι ο λόγος που πλέον απέχει από την τηλεόραση καθώς δεν θέλει να ξοδεύει τον χρόνο της χωρίς να πληρώνεται.

Η Μαρία Σολωμού τόνισε πως αν και είναι έξαλλη και νιώθει μεγάλη οργή, δεν πηγαίνει να χτυπά πόρτες και να διεκδικεί τα χρήματά της, καθώς αυτό της προκαλεί μεγαλύτερη ψυχολογική φθορά, ενώ έχει επιλέξει να μην προχωρήσει δικαστικά με τον τρόπο που λειτουργούν τα ελληνικά δικαστήρια.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση πώς τα βγάζει πέρα οικονομικά δεδομένου ότι έχει και έναν γιο, απάντησε ότι «τα βγάζει πέρα δύσκολα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες είχε εξομολογηθεί χωρίς να μασάει τα λόγια της ότι όχι μόνο έχει χρέη προς τις τράπεζες κινδυνεύοντας να της πάρει η τράπεζα το σπίτι της, αλλά είχε μιλήσει και για τις δύο σειρές από τις οποίες έμεινε απλήρωτη, την «Ονειροπαγίδα» του Αντ1 και το «Μάνα Χ Ουρανού» στο Mega.

«Δεν με θέλει στην τηλεόραση. Έφαγα τα μούτρα μου στην "Ονειροπαγίδα" που έχασα πολλά λεφτά, τα έφαγα κι εδώ. Τουλάχιστον η πρώτη σειρά είχε φινάλε, εδώ οι αντιξοότητες δεν μας άφησαν καν να γυρίσουμε το τέλος και αυτό είναι πολύ άγριο. Ξέρω ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για όλους, αλλά δεν μπορούν να ρίχνουν αυλαία έτσι. Με ρωτάνε στον δρόμο πότε θα βγουν τα νέα επεισόδια. Είναι άδικο γιατί αγαπήθηκε πολύ αυτή η σειρά και την αγάπησα και εγώ ιδιαίτερα. Αλλά τι να κάνουμε, το "σκηνικό" πια έχει γίνει τραγικό».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν πήρε ποτέ τρελά λεφτά από την τηλεόραση, ούτε έκανε χρυσά συμβόλαια.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο Πρωινό, στο παρακάτω βίντεο.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis