Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 28/06/2017

Στο παρελθόν οι δημόσιες συμπεριφορές και δράσεις της Ομοσπονδίας " ΠΟΑΣΥ " ως επί το πλείστον είχανε το χαρακτηριστικό του ρεαλιστικού, του διεκδικητικου σε ορισμένο πλαίσιο που καθορίζονταν από δημόσιο διάλογο.

Τα ανωτέρω χαρακτηριστικά έδιναν κύρος, αποδοχή και σεβασμό στις δράσεις της, το ειδικό πάντα υπερτερεί του γενικού, το συγκεκριμένο από το αφηρημένο.

Η απόφαση της διοίκησης της Ομοσπονδίας για την εκδήλωση στα Εξάρχεια από τη θέση ενός ανεξάρτητου "παρατηρητή " κινείται σε εντελώς άλλη γραμμή, εντελώς άλλη πολιτική, πρώτη φορά εμφανίζεται το φαινόμενο της θολής ατζέντας.

Να μιλήσουμε για την βία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτογραφία από την χθεσινή σκληρή καταδίωξη Ρομά από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Να μιλήσουμε για την γκετοποιηση ;

Να μιλήσουμε για τα άκρα ; Τα πολιτικά άκρα ;την χρησιμοποίηση νέων ανθρώπων σε μεγάλο ποσοστό, που κινούνται στα όρια του νόμου;

Καλούνται να παραστούν τα πολιτικά κόμματα και να πάρουνε θέση σε τί ακριβώς;

Οι θέσεις του ένστολου συνδικαλισμού έχουνε περάσει σε τόσο μεγάλη διευρυμένη θέαση, ώστε έχουνε γίνει κατανοητές ;

Στους πολίτες ; Στους συναδέλφους ; Στο συνδικαλιστικό κίνημα ;

Εδώ παρατηρούμε πολλές ενώσεις πρωτοβάθμιες ζητάνε πληροφόρηση και η απάντηση που παίρνουν είναι δείτε την αφίσα !

Μας ανησυχεί η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας γιατί ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και κινείται σε άγνωστα νερά με αβέβαια αποτελέσματα.

Αυτό δίνει μία αίσθηση πρωτοπορίας αλλά πιστεύουμε πρόσκαιρης, σύντομα θα βρεθείτε σε θέση ώστε να εξηγήσετε, να ξεδιαλυνετε, να φωτίσετε όλες τις πτυχές του ζητήματος.

Ευχόμαστε να επιτύχετε στους σκοπούς σας, όσο αυτοί εξυπηρετούν το σύνολο των συναδέλφων, το σύνολο των πολιτών, το σύνολο της κοινωνίας.
Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τις ενέργειες που αποφασίσατε ως προς την υλοποίηση τους και τα τυχόν αποτελέσματα που θα φέρουν αυτές.

Ευθυμιάδης Πασχάλης 
Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Θ .
Αντιπρόσωπος Θεσσαλονίκη ς στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Α..Σ.Π.Α.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis