Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 14/01/2015

 

Ο Β” Αντιπρόεδρος της ΕΑΥΘ, Πασχάλης Ευθυμιάδης και μέλος της Σ.Κ.Α.Υ., υπεύθυνος της τράπεζας αίματος της Ένωσης, μετά το τέλος της σημερινής (13-01-2015) εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Α.Μ.Ε.Θ. τις πρωινές ώρες, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συναδέλφους για τη συγκινητική συμμετοχή τους και τη συγκέντρωση εβδομήντα (70) φιαλών αίματος, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook το παρακάτω σχόλιο που συνοδευόταν από σχετικό φωτογραφικό υλικό:

“Τα συγχαρητήρια από το ΑΧΕΠΑ για την σημαντική προσφορά σήμερα των συναδέλφων στην αιμοδοσία μας ,τα μεταφέρω στον καθένα προσωπικά ,σπουδαία πράξη αλληλεγγύης σε περίοδο μεγάλης ανάγκης !”

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ:

Στιγμιότυπο από τα διαδικαστικά που ακολουθούνται κατά την αιμοδοσία: “ Ο Β” Αντιπρόεδρος Πασχάλης ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ (αριστερά), με την πολύτιμη βοήθεια από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΥΘ, Σταύρου ΦΕΤΚΟΥ και μέλους της Σ.Κ.Α.Υ. (δεξιά)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στιγμιότυπο από την αιμοδοσία: “ Μεγάλη και αυθόρμητη συμμετοχή από συναδέλφους”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πασχάλης ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Β” Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Υ.Θ.

Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

ΣΧΟΛΙΟ Σ.Κ.Α.Υ.:  

Τα συγχαρητήρια και οι ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, καθώς και τους συμμετέχοντες στη διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας της Ένωσης, φαντάζουν απλές μικρές λέξεις, μπροστά στο μεγαλείο της όλης πράξης! “ Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ΖΩΗ “

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

“Πρώτα ο συνάδελφος”

http://skaythess.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis