Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 08/09/2021

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, διακήρυξη για την προμήθεια πυροβόλων όπλων χειρός (πιστολιών) για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Ελληνικής Αστυνομία.

Σύμφωνα με την εν λόγω διακήρυξη, αποφασίστηκε η διενέργεια ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού σε ευρώ ελεύθερο, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά, αποκλειστικά βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την προμήθεια «πυροβόλων όπλων χειρός (πιστολιών) διαμετρήματος 9x19mm» για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως περιγράφεται ειδικότερα στην παράγραφο 1.3 «Συνοπτική Περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Σύμβασης» και στο Παράρτημα Ι «Τεχνικές Προδιαγραφές» της παρούσας, συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας 800.000,00 €, συμπ/νων κρατήσεων, δαπανών και Φ.Π.Α..

Στον εν λόγω διαγωνισμό προτίθεται να λάβει μέρος και η Beretta Hellas.

Σύμφωνα με τους εκπρoσώπους της εταιρείας, η συμμετοχή στον  διαγωνισμό θα γίνει με τα κορυφαία πιστόλια 9 χιλιοστών της σειράς APX.

Τα εν λόγω πιστόλια είναι σχεδιασμένα ειδικά για στρατιωτική χρήση αλλά και για τα στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας.

Έχουν τεθεί σε εκτενή δοκιμή και αξιολόγηση για αρκετά χρόνια από κορυφαίες μονάδες των σωμάτων ασφαλείας της Αμερικής.

Πρόκειται για  όπλα που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις στην αντοχή και την αξιοπιστία, την εργονομία, την σκανδάλη και την ευελιξία τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε όλα τα χαρακτηριστικά των εξαιρετικών αυτών πιστολιών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis