Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:30 | 01/06/2017

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30/5/2017 εκπαίδευση Πυροπροστασίας σε ομάδα εθελοντών του νησιού της Τήλου, που οργανώνει και συντονίζει ο Δήμος Τήλου, από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραρχο κο Ηλία Τσαπούρα και τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πυραγό κο Κωνσταντίνο Παναγιωτίδη.

Η παρουσίαση – εκπαίδευση είχε σαν σκοπό την ενημέρωση των εθελοντών σε θέματα Πυροπροστασίας σε  Αστικές και Δασικές πυρκαγιές μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης τους από τους πολίτες-εθελοντές , ενημέρωση στα θέματα ατομικής προστασίας , επικοινωνίας  και συντονισμού. Μετά την ενημέρωση λύθηκαν απορίες σε θέματα που προέκυψαν αλλά και έγινε και διαλογική συζήτηση σε θέματα οργάνωσης του τμήματος Εθελοντών Πυροπροστασίας Τήλου.

 

 

 

 

 

 

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου εξέφρασε την χαρά του για την προσπάθεια που γίνεται στην οργάνωση του τμήματος Εθελοντών και δεσμεύτηκε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου θα είναι αρωγός στην προσπάθεια μας. Κλείνοντας  ευχήθηκε να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι χωρίς πυρκαγιές.

 

 

 

 

 

 

Η Δήμαρχος  Τήλου κα Καμμά Μαρία ευχαρίστησε τον Διοικητή  για την υποστήριξη του αλλά και όλους τους εθελοντές για την παρουσία τους και ενημέρωσε ότι ο Δήμος Τήλου σαν οργανωτής της προσπάθειας θα προχωρήσει στην προμήθεια του απαραίτητου ατομικού εξοπλισμού ενώ ήδη έχει προχωρήσει στην αποδοχή της Δωρεάς  ενός Πυροσβεστικού Οχήματος από  Πυροσβεστικό Σώμα.

Πηγή : rodiaki.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis