Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:29 | 01/08/2015

Μέσα στο τελευταίο τετραήμερο δύο από τα βασικά τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας, προσέφεραν μεγάλες επιτυχίες στην εξάρθρωση δύο σπειρών εμπορίας όπλων και ενός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, αλλά με πολύ κόπο και ουσιαστικά ξεχασμένοι από την πολιτεία, τόσο το Τμήμα Δίωξης, όσο και η Κρατική Ασφάλεια Πάτρας, με την τελευταία να υστερεί στον απαραίτητο αριθμό συμβατικών οχημάτων και μοτοσυκλετών, για να μπορέσει απερίσπαστη να κάνει την σημαντική δουλειά της.
 

Αφοπλιστικός ήταν στις δηλώσεις του στο patrastimes.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας Σταύρος Τσεκούρας, τονίζοντας ότι το υπουργείο και η ηγεσία της ΕΛΑΣ, οφείλουν να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν την Τρίτη πόλη της χώρας ως επαρχία, από τη στιγμή μάλιστα που αποτελεί σταυροδρόμι, διακίνησης, όπλων, ναρκωτικών και μεταναστών.
 

«Διαθέτουμε ικανότατο και έμπειρο προσωπικό, που αν είχε εφοδιαστεί με όλα τα σύγχρονα μέσα για να εκτελέσει την δουλειά του και το έγκλημα θα είχε παταχθεί, οι επιτυχίες θα ήταν εβδομαδιαίες και οι πολίτες θα ένιωθαν ασφάλεια. Υπουργείο και Ηγεσία έχουν μεγάλες ευθύνες απέναντί μας και υποχρεώσεις, τις οποίες οφείλουν να αναλάβουν, όπως και οι τοπικοί παράγοντες και φορείς που πρέπει να διεκδικήσουν την στελέχωση μας σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Είναι αδιανόητο να μην είναι εφοδιασμένες με όλα τα μέσα τουλάχιστον οι βασικές μας υπηρεσίες, της Ασφάλειας, της ομάδας ΔΙΑΣ και της Δίωξης Ναρκωτικών.»

http://www.patrastimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis