Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:39 | 19/01/2022

Την 18-01-2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Κοζάνης .Παρών στην συνάντηση ήταν ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Κων/νος ΣΚΟΥΜΑΣ και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Θωμάς ΝΕΣΤΟΡΑΣ.

Από πλευρά μας τέθηκαν διάφορα θέματα-προβληματισμοί με κυριότερα την ίδρυση-λειτουργία-στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Βελβεντού και την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων.Ο κ. Αρχηγός μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν άμεσα θετικές εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στην συνάντηση.

Το κλίμα ήταν άριστο , ο κ. Αρχηγός άκουσε τα θέματα μας και τις δράσεις που πραγματοποιούμε και με ιδιαίτερη ζέση μας διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα αρωγός στα ζητήματα που προκύπτουν αφουγκράζοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος πάντα προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης συνεχίζουμε και προσπαθούμε να πετύχουμε την βελτίωση των συνθηκών εργασίας για όλους τους συνάδελφους μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

– Ο –
Πρόεδρος

Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ

– Ο –
Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis