Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:39 | 21/03/2022

Αναστάσιος Βόπης

Στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου μετέβη το πρωί της Παρασκευής ο μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Διοικητή Παναγιώτη Μπιμπούδη.

Κατά την επίσκεψή του εκεί ο κ. Ιερόθεος, αφού τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει πνευματικά με το προσωπικό της υπηρεσίας, ανταλλάσσοντας σκέψεις με όλους για θέματα πνευματικού και επίκαιρου ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα εκφράστηκε και η αγωνία όλων με ευχές για την κατάπαυση του πολέμου στην Ουκρανία και για την επικράτηση της ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Ο μητροπολίτης Λήμνου απευθυνόμενος ωστόσο στους παριστάμενους με εγκάρδιους λόγους, υπογράμμισε τον ουσιαστικό σκοπό της επίσκεψής του, που αφορούσε στην αναγνώριση της ανεκτίμητης προσφοράς των πυροσβεστών στο νησί αλλά και σε κάθε τόπο. «Ο αγώνας και η εκ μέρους σας προσπάθεια στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών αγγίζει πολλές φορές τα όρια της αυτοθυσίας και του ηρωισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιεράρχης.

Από τη μεριά του ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εξέφρασε στον κ. Ιερόθεο τις προσωπικές ευχαριστίες αλλά και των συναδέλφων του, αφενός μεν για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκληση και αφετέρου για την έμπρακτη στήριξη του έργου τους. Για τον λόγο αυτό του προσέφερε τιμητικά την αναμνηστική πλακέτα του Σώματος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis