Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:11 | 28/07/2015

Ότι «έβλαψε το ελληνικό ζήτημα» ο Γιάνης Βαρουφάκης «με την αμετροέπειά του, με την αφέλειά του, με τον ζήλο του να αναδείξει περισσότερο τις ιδέες του» υποστήριξε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος. 

 


Ακόμη εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας  «δεν πρέπει να ήταν κοινωνός αυτών των παιδαριωδών, των αφελών, των επικίνδυνων φάσεων αυτού του σχεδίου».

Παρά το γεγονός ότι «χρεώνει» στον πρώην υπουργό Οικονομικών κινήσεις που λειτούργησαν αρνητικά στο θέμα της Ελλάδας ο κ. Μητρόπουλος δεν απέδωσε δόλο στον Γιάνη Βαρουφάκη, κάνοντας λόγο για «περιπέτειες θεωρητικές, αρκετά παιδαριώδεις, αρκούντως αφελείς».

Και πρόσθεσε: «Περισσότερο θεωρώ ότι αφορά ονειροπαρμένους και αφελείς και λιγότερο ανθρώπους που λειτουργούσαν με δόλο και σχέδιο, διότι έπρεπε να ξέρει, φοβούμαι ότι και πολλοί άλλοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, φοβούμαι και η δική μας, έχουν δεσμευτεί γραπτά ότι και να φύγουμε από το ευρώ θα πληρωθεί κανονικά και εντόκως και εγκαίρως το χρέος μας».

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis