Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 08/10/2017

Οι γνωριμίες, οι έρωτες, οι σχέσεις έχουν αλλάξει πολύ στην εποχή του Ίντερνετ και των dating apps. Μια ιστορία πάνω σε αυτό το θέμα θέλει να αφηγηθεί ο 34χρονος Ντρέικ Ντορίμους με το «Newness», την τελευταία του ταινία που έκανε πρεμιέρα αυτές τις ημέρες στο Φεστιβάλ του Σάντανς.

Πρωταγωνιστούν ο Νίκολας Χουλτ (τώρα παίζεται στους ελληνικούς κινηματογράφους η ταινία του «Επαναστάτης στη Σίκαλη», αλλά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι κάποτε ήταν το αγοράκι του «About a Boy») και η Λάια Κόστα στο ρόλο δύο νέων που γνωρίζονται μέσω της εφαρμογής Winx – το Tinder είναι, μην το ψάχνετε.

[custom:google-ads]

Αφορμή για τη δημιουργία της ταινίας στάθηκε ένα άρθρο του περιοδικού Vanity Fair από το 2015, με τίτλο «Tinder and the Dawn of the Dating Apocalypse».

Παρακολουθούμε το ζευγάρι να βρίσκει ο ένας τον άλλον στην οθόνη του, να βγαίνουν ραντεβού, να ξεκινούν σχέση, να δεσμεύονται σβήνοντας ταυτόχρονα το προφίλ τους στο συγκεκριμένο dating app, και στη συνέχεια να... αναζητούν κάτι καινούργιο.

Δεν είναι ακόμη γνωστή η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες, αλλά την έχει ήδη αγοράσει το Netflix και θα προβληθεί σίγουρα μέσω του διαδικτυακού καναλιού.

www.reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis