Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 31/08/2021

Με αφορμή την αποχώρηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το Κυβερνητικό σχήμα και την τοποθέτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου , συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ σχολιάζει τον ανασχηματισμό

Οπως αναφέρει ο Πασχάλης Ευθυμιάδης, «Στο υπουργείο προστασίας του πολίτη, ακούσαμε το πρωί από πολιτικό πρόσωπο, όλα βαίνουν καλώς ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΜΑΣ, ας κάνουμε ένα μικρό απολογισμό τι βιώνουμε :
1. “Μπαχαλοποίηση” ένστολου δυναμικού, προσλήψεις, εκπαιδεύσεις προσωπικού με όλους τους τρόπους, χωρίς επίσημο οργανόγραμμα, καθηκοντολόγιο.
2. Εξουθένωση του προσωπικού, ρυθμοί εργασίας εξαντλητικοί και παρών σε όλα όσα μπορούν να συμβούν στην κοινωνία, πανδημία, μεταναστευτικό, ψυχολογικά προβλήματα, άδειες λειτουργίας των πάντων, τσιγάρο, γήπεδα, σχολεία !
3. Μισθολόγιο σε πλήρη ισχύς του κ.Τόσκα .
4. Βαθμολόγιο απλά περασμένων δεκαετιών, με την φυσική εξόντωση των ανακριτικων υπαλλήλων στη πρώτη γραμμή.
5. Φυσική ηγεσία στη πλειονότητα κρινόμενη με το γνωστό αναχρονιστικό σύστημα κρίσεων και τοποθετημένη από την προηγούμενη κυβέρνηση!
6. Καμία ανάσα οικονομική στους αστυνομικούς, αμοιβή νυχτερινής απασχόλησης εδώ και δεκαετίες κολλημένη σε τιμή γελιότητας, δανειακές υποχρεώσεις και πραγματική ρύθμιση αυτών-γραμμένη στα υποδήματα της πολιτικής ηγεσίας, τέλος,έκτακτη κράτηση στο μισθό υπέρ μνημονιακών πολιτικών , συνεχίζει απτόητη…
Τελειώνουμε με,
7. Απουσία συνδικαλιστικού διαλόγου, διεκδικήσεων και δράσεων σε σημείο να κινηθεί το “Missing Alert Hellas” για την διοίκηση της ομοσπονδίας ΠΟΑΣΥ καθώς και των συνδικαλιστών που συνεργάζονται μαζί της, αφού οι συγκεκριμένοι βιώνουν όλα τα ανωτέρω, αλλά δεν ακούγεται ούτε ψίθυρος, κάποιοι υποστηρίζουν ότι πλησιάζει εκλογικό συνέδριο και δεν θέλουν να γίνουν δυσάρεστοι.
Υπομονή και δύναμη στους συναδέλφους, ευχή να ‘χουμε πολύ σύντομα αλλαγή προς το καλύτερο».

Πηγή:  nantiareport.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis