Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:38 | 12/05/2015

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έκδοση της υπ'αριθ. 1647/15/834126 Διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία εντάσσονται στο αστυνομικό προσωπικό γενικών καθηκόντων οι Ειδικοί Φρουροί που μονιμοποιήθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. το έτος 2012.

    Μετά από αγώνες, παραστάσεις, διαδηλώσεις, αλλά κυρίως με την εργατικότητά τους, οι Ειδικοί Φρουροί κατάφεραν να αποδείξουν και να αναδείξουν την αξία τους. Το σωματείο μας έδωσε μάχες σε πολλά μέτωπα, αλλά η δυναμικότητα των συναδέλφων, ο επαγγελματισμός, η ομαδικότητα και η συσπείρωση γύρω από το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα - πρωταρχικό μας στόχο. 

   Η σημερινή Διαταγή του Αρχηγείου δε μπορεί από το να θυμίζει στους παλιούς συναδέλφους τους κοινούς μας αγώνες και να διδάσκει στους νεότερους ότι με τον επαγγελματισμό ενός εκάστου συναδέλφου και με τη στήριξη και εκπροσώπηση από ένα μαχητικό, εργατικό, ηθικό και έμπειρο σωματείο, η επιτυχία των στόχων είναι μόνο θέμα χρόνου.

   Οι συνάδελφοι Ειδικοί Φρουροί, οι οποίοι μονιμοποιήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία το έτος 2012 και συμπληρώνουν τριετή πραγματική υπηρεσία εντός του έτους 2015, αφαιρουμένου του χρόνου τυχόν ποινών αργίας με απόλυση και αδειών ειδικών περιπτώσεων, θα πρέπει να υποβάλλουν στις Υπηρεσίες που υπηρετούν ή είναι αποσπασμένοι, εντός τριάντα ημερών από τη συμπλήρωση της τριετούς υπηρεσίας, εφόσον επιθυμούν, αιτήσεις για την ένταξή τους στην ΕΛ.ΑΣ. με το βαθμό του Αστυφύλακα. Διαφορετικά, θα απολύονται αυτεπαγγέλτως από την Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθεί η Διαταγή και η συνημμένη σε αυτή αίτηση προς χρήση:

Mπορείτε να κατεβάσετε τη συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ -Υπόδειγμα από ΕΔΩ

 

http://www.sefeaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis