Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:31 | 19/07/2021

Κοινοβουλευτική αναφορά για την υπόθεση συγκρότησης ομάδων «ισλαμικής αστυνομίας» στο κέντρο της Αθήνας κατέθεσε o βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτης κατέθεσε στο Βουλή προς ενημέρωση των αρμοδίων υπουργών το ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα Σαββατοκύριακο, που αναφέρεται σε ανεξέλεγκτους εξτρεμιστές που «περιπολούν» στα στέκια των αλλοδαπών, τρομοκρατούν και επιβάλλουν την τήρηση των θρησκευτικών νόμων κρατώντας πτυσσόμενα κλομπ, ενώ δεν διστάζουν να δείρουν ομόθρησκους άνδρες και γυναίκες που δεν τηρούν, κατά τα δικά τους πρότυπα, τους κανόνες του Ισλάμ.

Η αναφορά του γαλάζιου βουλευτή κατατέθηκε υπ’ όψιν των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδη, Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

«Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

»Σας καταθέτω ως Αναφορά το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα» με τίτλο «Ισλαμική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας- άγρια περιστατικά σε βάρος αλλοδαπών» με ημερομηνία 19 Ιουλίου 2021. Παρακαλώ για τις απαραίτητες ενέργειες καθώς και τον έλεγχο του εν λόγω ζητήματος» τονίζει στην αναφορά του ο κ. Μπογδάνος και επισυνάπτει το δημοσίευμα.

Πηγή:  in.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis