Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:30 | 23/12/2014

 

Το συζητάνε στα “πηγαδάκια” οι βουλευτές μεταξύ τους. Το λένε σε δημοσιογράφους . Ο ΥΕΘΑΝίκος Δένδιας ρωτήθηκε από δημμοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ για το ενδεχόμενο κι έδειξε προβληματισμένος . Μπορεί η Χρυσή Αυγή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Και πόσο πραγματικά το επιθυμεί αυτό η κυβέρνηση.

Ο ΥΕΘΑ γνωστός για την μετωπική του σύγκρουση με την Χρυσή Αυγή από την εποχή που ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης , δεν είναι προφανώς απ΄ αυτούς που θα έβλεπαν με καλό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν αποκλείει τίποτα αλλά δεν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει στην τρίτη ψηφοφορία ναι ,μόνο και μόνο για να “εκθέσει” το πολιτικό σύστημα.

Άλλες απόψεις πάλι από την αντιπολίτευση υποστηρίζουν ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα είχε πρόβλημα να γεμίσει το “σακκούλι” με ψήφους από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης στέλεχος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες δηλώνει στο Onalert.gr:

“Νομίζω ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν θα “κοκκινίσουν” από ντροπή αν ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλεγεί ακόμη και ψήφους της Χρυσής Αυγής. Μπορεί οι βουλευτές των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης να εκφράζουν την δυσφορία και την δυσαρέσκειά τους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο,όμως κανείς πλέον με το πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί με ευθύνη της κυβέρνησης, δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.“Νομίζω ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν θα “κοκκινίσουν” από ντροπή αν ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλεγεί ακόμη και ψήφους της Χρυσής Αυγής. Μπορεί οι βουλευτές των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης να εκφράζουν την δυσφορία και την δυσαρέσκειά τους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο,όμως κανείς πλέον με το πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί με ευθύνη της κυβέρνησης, δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα”.

Από την άλλη πλευρά η ΧΑ , αποκλείει τα σενάρια. Παρόλα αυτά η “παραφιλολογία” και η “σεναριολογία” είναι σίγουρο ότι θα θριαμβεύσουν τις επόμενες πέντε ημέρες.

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis