Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:51 | 17/01/2015

 

Τούτην τη εποχή έχουμε μπαράζ Τουρκικών ασκήσεων  με ρίψεις Αλεξιπτωτιστών  των Ειδικών Δυνάμεων και βολές ατομικού οπλισμού στα βουνά (φώτο)

16261811812_9bef46fcb0_o

,προσπαθώντας να εκφοβίσουν αυτούς που ακούνε  τέτοια νέα και τρέμουν …

veteran2

Αλλά τα Κομάντο των Ελλήνων Πεζοναυτών δεν καταλαβαίνουν από τέτοια !

 

1-44

Χειμωνιάτικα και χωρίς φανφάρες  προσωπικό της 32Ταξιαρχίας  Πεζοναυτών με επικεφαλής τον Διοικητή τους τον Ταξίαρχο Πέτρο Καρλέ  εκτέλεσαν πολεμικό Άλμα στατικού Ιμάντα από αεροσκάφος της Πολεμικής αεροπορίας C-130   στην Ζώνη ρίψεως Αγίων Αναργύρων στην Λάρισα !

2-47

Το Άλμα χαρακτηρίστηκε εκπαιδευτικό και στα πλαίσια της συντηρήσεως αλλά πληροφορίες αναφέρουν οτι μόνο τέτοιο δεν ήταν !

Μαζί με τα Κομάντο της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «πήδηξε» και ο Διοικητής της Ιης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Αντώνιος Νομικός και όχι βέβαια για συντήρηση και εκπαίδευση και ο Στρατηγός !

4-33

Να μην ξεχνάμε οτι οι Πεζοναύτες της 32 Ταξιαρχίας δεν είναι Μονάδα της σειράς αλλά ένα απο τα μεγάλα ατού στα χέρια του Αρχηγού ΓΕΣ …Ενώ οι Μονάδες που ανήκουν στην Δύναμη «ΔΕΛΤΑ του Α/ΓΕΕΘΑ»  έχουν στην σύνθεση τους τα καλύτερα Κομάντο της 32 μαζί με τους Ιπτάμενους Φονιάδες των Απάτσι !

veteranos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis