Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:01 | 26/07/2021

Οι νέες μπότες πυρόσβεσης Fire Hero 3.0 του οίκου HAIX Γερμανίας - που περιλαμβάνονται στη συλλογή προϊόντων της Neomed - είναι ο βασιλιάς μεταξύ των πυροσβεστικών υποδημάτων.

Πιστοποιημένες με τα αυστηρότερα στάνταρ για πυροσβεστικά υποδήματα βαριάς χρήσης Type F2A, οι μπότες Fire Hero 3.0 προσφέρουν υψηλή προστασία κοπής από αλυσοπρίονο επιπέδου 2 και είναι ιδανικές για χρήση σε πυρκαγιές αστικού και βιομηχανικού τύπου, καθώς επίσης και σε κάθε άλλο τύπο πυρόσβεσης.

Οι πυροσβεστικές μπότες Fire Hero 3.0 είναι κατασκευασμένες από αδιάβροχο δέρμα άριστης ποιότητας και διαθέτουν συνολικό ύψος 27 εκατοστά. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι η ειδική επεξεργασία του δέρματος SUN REFLECT, η οποία μειώνει την επίδραση της θέρμανσης επάνω στο δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Το ηλιακό φως αντανακλάται από το δέρμα του υποδήματος, διατηρώντας το πόδι δροσερό. Επιπρόσθετα, η πατενταρισμένη τεχνολογία CLIMATE SYSTEM χρησιμοποιεί την κίνηση του ποδιού κατά το βάδισμα, έτσι ώστε να διατηρείται η συνεχής κυκλοφορία του αέρα μέσα στη μπότα, απελευθερώνοντας την υγρασία του ποδιού σε κάθε βήμα και επιτρέποντας την εισροή φρέσκου αέρα μέσα απο τις οπές εξαερισμού που βρίσκονται στο επάνω μέρος της μπότας.

Τα πυροσβεστικά άρβυλα Fire Hero 3.0 της HAIX προσφέρουν απόλυτη ελευθερία και άνεση, χαρακτηριστικά που απαιτούνται στην υπηρεσία. Η εφαρμογή της μπότας στο πόδι γίνεται εύκολα και γρήγορα, χάρη στο σύστημα ταχείας πρόσδεσης Fast Lacing Fit System ενώ το ειδικό σύστημα 2 Zone Lacing για το δέσιμο των κορδονιών σε δύο ζώνες, δίνει τη δυνατότητα διαφορετικής προσαρμογής της μπότας στο πόδι και διαφορετικής στο πέλμα για άψογη και άνετη εφαρμογή χωρίς ενοχλήσεις.

Εσωτερικά, οι μπότες HAIX Fire Hero 3.0 είναι επενδυμένες με υδροφοβική μεμβράνη CROSSTECH®, η οποία παρέχει άριστη στεγανότητα και διαπνοή του ποδιού, καθώς επίσης και αυξημένη προστασία από διείσδυση χημικών, αίματος και άλλων οργανικών υγρών.

Η επαναστατική σόλα που χρησιμοποιείται στις μπότες Fire Hero 3.0 είναι η πιο προηγμένη σόλα με την αυστηρότερη πιστοποίηση HI3 CI για πυροσβεστική χρήση. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό καουτσούκ και με εσωτερική γέμιση από αφρό πολυουρεθάνης, παρέχει άριστη θερμική μόνωση ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε υψηλές θερμοκρασίες των 250°C για 40 συνεχή λεπτά. Επίσης, η σόλα παρέχει εξαιρετική μόνωση απο το κρύο, είναι αντιστατική και ιδιαίτερα ανθεκτική στα καύσιμα και στα λάδια, ενώ επίσης προστατεύει αποτελεσματικά το πέλμα από διάτρηση αιχμηρών αντικειμένων. Επιπρόσθετα, το ειδικού σχεδιασμού προφίλ WI-Grip-System με τις βεντούζες, το φολιδωτό σχεδιασμό κηρήθρας και το συνδυασμό ελαστικών μειγμάτων με διαφορετικές σκληρότητες, προσδίδει στη μπότα βέλτιστη αντιολισθητική συμπεριφορά και την καθιστά ιδανική για επιχειρήσεις στο νερό, στον πάγο και στο χιόνι.

Η προστασία του ποδιού αλλά και η άνεση, ενισχύονται ακόμη περισσότερο από μια σειρά μοναδικών τεχνολογιών που έχει αναπτύξει η HAIX: Η τεχνολογία MSL-System είναι αυτή που απορροφάει όλους τους κραδασμούς και τις πιέσεις, κάνοντας το βάδισμα άνετο και ξεκούραστο ακόμα και σε βραχώδες έδαφος. Το ειδικά σχεδιασμένο ελαστικό κάλυμμα HD-Cap-System προσφέρει αυξημένη προστασία των δαχτύλων ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μακρόχρονη χρήση. Το σύστημα AF-System σταθεροποιεί άριστα το πόδι στην περιοχή του κουτουπιέ και διευκολύνει την κίνηση του άξονα του ποδιού μπροστά και πίσω. Το 3Z Protector System είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει την ασφάλεια και να αποτρέπει τραυματισμούς του αστραγάλου, ενώ ο σχεδιασμός της σόλας ES-Out-System στο μέρος της φτέρνας διευκολύνει την αφαίρεση της μπότας από το πόδι.

Οι μπότες πυρόσβεσης HAIX Fire Hero 3.0 είναι ιδιαίτερα ξεκούραστες ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται για πολλές συνεχόμενες ώρες. Ο πιστοποιημένος ανατομικός σχεδιασμός HAIX Certified Orthopedic System επιτυγχάνει την εκτόνωση της πίεσης και την απορρόφηση των κραδασμών, ενώ παράλληλα διορθώνει τη θέση του ποδιού στη σωστή στάση του σώματος και ενισχύει τη μυϊκή ισορροπία. Επιπρόσθετα, είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με την τεχνολογία HAIX Vario Wide Fit System, χάρη στην οποία ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την άριστη εφαρμογή του υποδήματος στο πόδι κατά πλάτος, χρησιμοποιώντας μια από τις τρεις διαφορετικές κλιματικές σόλες ( Narrow - Medium - Wide).

Μία νέα τεχνολογία της HAIX είναι η δυνατότητα τοποθέτησης ενός RFID chip (30 x 30 mm) στην ειδική θήκη για να μπορείτε να αναγνωρίζετε αλλά και να διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη ευκολία τον προστατευτικό εξοπλισμό σας.

Δείτε περισσότερα για τις συγκεκριμένες μπότες εδώ

Neomed logo


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis