Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:43 | 12/10/2019

Οι Melanie Lemieux και Kyle Radzyminski είπαν στο The Long Island City Journal ότι αποφάσισαν να ανοίξουν το δικό τους escape room επειδή τους αρέσουν πάρα πολύ. Σε πρόσφατες διακοπές στην Ευρώπη, κατάφεραν να επισκεφτούν και να βγουν από έξι διαφορετικά escape room. «Είμαστε φανατικοί», είπε η Lemieux. «Έχουμε πάει σε πάρα πολλά, σε όλο τον κόσμο».

[custom:google-ads]

Είπε πως όταν συμμετέχει, της αρέσουν τα πολύ ρεαλιστικά σκηνικά και αυτό προσπάθησε να κάνει και στο δικό τους. Μαζί με τον Radzyminski έχουν δύο bar-restaurant, το Huntress και το Baroness, έτσι μπορούσαν να το εξοπλίσουν με δικές τους φριτέζες και άλλο εξοπλισμό κουζίνας.

Όσο για το στόρι, προσπαθούν να μην αποκαλύψουν πολλά. Η γενική ιδέα είναι ότι ένας ανατριχιαστικός σεφ που λέγεται Francois "The Butcher" Hellerstein αναγκάστηκε να κλείσει το εστιατόριό του όταν η σου-σεφ του άρχισαν να εξαφανίζονται. Μπορεί να το ξανανοίξει χάρη στον ερχομό μιας νέας ομάδας, των συμμετεχόντων. Στο ωριαίο παιχνίδι ο Hellerstein εκπαιδεύει το νέο του προσωπικό.

Χωρίς να αποκαλύψουμε πολλά, «υπάρχουν πολλές προκλησεις λογικής και μαθηματικών, όπως και γρίφοι», είπε ο Radzyminski στο VICE. «Δεν είναι γραμμικό όπως άλλα, που είναι λίγο βαρετά. Ενώ ψάχνεις στοιχεία και λύνεις γρίφους, υπάρχει μυστήριο, απόγνωση και, μιας και δεν έχω καλύτερη λέξη, τρόμος». Επίσης, επισημαίνει ότι το τέλος έχει μια κουλ ανατροπή τύπου M. Night Shyamalan.

Στο Instagram, οι Lemieux και Radzyminski προειδοποιούν ότι το Real Kitchen Nightmare «δεν είναι απαραίτητα για τους άτολμους ή τους άπειρους» και δεν αστειεύονται. Στις δύο σχεδόν εβδομάδες απ’ όταν άνοιξε το escape room, μόνο μια ομάδα κατάφερε να βγει.

«Αφού το φτιάξαμε, το δοκιμάζαμε έναν μήνα με πολλούς συμμετέχοντες –φίλους και συγγενείς και κάποιους αγνώστους– και είχαν εμπειρία διαφόρων επιπέδων. Ένα ζευγάρι είχε πάει σε πάνω από 230 escape room και δεν βγήκε από αυτό», είπε ο Radzyminski.

«Θέλουμε 10% ποσοστό επιτυχίας. Θέλουμε να θέλουν να δουν την είναι πίσω από την επόμενη πόρτα και αν δεν τον το ολοκληρώσουν στον χρόνο που έχουν, να θέλουν να ξανάρθουν να το τελειώσουν. Όταν είσαι εκεί, βυθίζεσαι στον κόσμο του».

Αν είσαι αρκετά γενναίος για να δουλέψεις γι’ αυτόν τον σεφ, το δωμάτιο είναι ανοιχτό από Δευτέρα ως Σάββατο και οι κρατήσεις γίνονται μέσω του website τους. Μια νέα ομάδα δύο έως έξι παικτών μπαίνει κάθε 90 λεπτά από τη 1 μμ ως τις 8.30 μμμ τις Δευτέρες και από τη 1 μμ ως τις 10 μμ, Τρίτη-Σάββατο.

Όσο δυσάρεστη και αν είναι η όλη εμπειρία, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Θα μπορούσες να δουλεύεις για έναν ή μία influencer.

www.vice.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis