Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 11/04/2019
Για ποσό ακόμα θα υπερισχύει η υπομονή και το φιλότιμο;
 
Σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, τα μέλη της ΑΝΑΣΑ και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ ΚΑΣΚΑΛΗΣ Κασσιανος, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Κωνσταντίνος και ΧΑΝΙΩΤΗΣ Ηλίας πραγματοποίησαμε επίσκεψη στις υποστελεχωμενες και ταλαιπωρημενες Υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος ΑΛΙΜΟΥ και Τμήματος Ασφαλείας ΑΛΙΜΟΥ προκείμενου να ενημερωθούμε για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Υπηρεσίες αυτές.
 
[custom:google-ads]
 
Οι διαπιστώσεις μας, δυστυχώς, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εν έτη 2019, ο συνάδελφος είναι έρμαιο της λάθος διαχείρισης της φυσικής ηγεσίας με αποτέλεσμα να καταπατούνται καθημερινώς τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του καθώς ορισμένοι ‘’ μάλλον ‘’ θεωρούν ότι ο Αστυνομικός δεν είναι άνθρωπος με ανάγκες, αλλά μια απλή μονάδα που μπορούν να εκμεταλλεύονται ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Επιπροσθέτως :

– Στο Αστυνομικό Τμήμα ΑΛΙΜΟΥ ενημερωθήκαμε από τον Διοικητή και τον Γραμματέα της Υπηρεσίας, ότι δυστυχώς λόγω των καθημερινών μέτρων, είτε αυτά είναι ανελαστικά η όχι ....... , λόγω των καθημερινών έκτακτων περιπολιών, λόγω της υποστελέχωσης της Υπηρεσίας, παρά τις φιλότιμες καθημερινές προσπάθειες της διοίκησης, σήμερα η Υπηρεσία έχει φτάσει στο σημείο να οφείλει τριψήφιο αριθμό ημερήσιων αναπαύσεων στο σύνολο του προσωπικού της Υπηρεσίας. Αποτέλεσμα: η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας να λειτουργεί μόνο με το φιλότιμο των συναδέλφων, αφήνοντας πίσω τις προσωπικές τους ανάγκες, προκειμένου να επιφέρουν το αίσθημα της Ασφαλείας στον πολίτη.
 
Μέχρι πότε όμως; Το ποτήρι ξεχείλισε !!!!!!!!
 
- Στο Τμήμα Ασφαλείας ΑΛΙΜΟΥ, ομοίως όπως ενημερωθήκαμε από τον Διοικητή της Υπηρεσίας, η υποστελέχωση προσωπικού που επικρατεί, η καθημερινή διάθεση μεγάλου αριθμού συναδέλφων σε μέτρα και σε Υπηρεσίες εκτός της Ν/Α Αττικής για εκτέλεση Υπηρεσίας, και ειδικά στο κέντρο Αθηνών, σε συνδυασμό με την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και οχημάτων, έχει ως αποτέλεσμα την μη εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας και την προσωπική επιβάρυνση των συναδέλφων, οι οποίοι ορισμένες φορές χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους οχήματα για να μεταβούν σε καθημερινά περιστατικά κλοπών και ληστειών, βάζοντας μπροστά το φιλότιμο τους για να δώσουν λύσεις σε προβλήματα και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πολιτών .
 
Εδω και τώρα θα πρέπει να σταματήσει αυτό το φαινόμενο της εκμετάλλευσης των συναδέλφων και θα πρέπει η φυσική ηγεσία να δώσει άμεσα λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής.

Άμεσα ενίσχυση αυτών με προσωπικό, λύσεις για την χορήγηση των οφειλόμενων αναπαύσεων και των τρέχοντων, τον εξοπλισμό με λειτουργικά Υπηρεσιακά οχήματα και υλικοτεχνικά μέσα, ως προς την διάθεση του προσωπικού σε μέτρα πέραν της Ν/Α Αττικής.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΑΣΥ : 

ΚΑΣΚΑΛΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ

ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis