Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 17/05/2022

Συνεχίστηκαν και σήμερα με αμείωτη ένταση οι αστυνομικές επιχειρήσεις με στόχο την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση απογευματινές ώρες σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου 2022, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 130 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών / Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής / Ο.Π.Κ.Ε., ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας).

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 480 άτομα και μεταξύ άλλων, προέκυψαν 140 προσαγωγές αλλοδαπών, που στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. της Αμυγδαλέζας.

Ακόμα, πραγματοποιήθηκαν 9 προσαγωγές, 3 συλλήψεις ατόμων από τις οποίες 2 για ναρκωτικά και 1 για παραεμπόριο, ενώ κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis