Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 19/01/2018

Νέα διάσταση δίνει στην υπόθεση ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσληφθεί από την οικογένεια της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία, αποκαλύπτοντας πως ήταν δεμένη με χειροπέδες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Ειρήνη Λαγούδη ήταν δεμένη με χειροπέδες και σε στάση προσευχής, λέει τώρα ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας που ασχολείται με την υπόθεση της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

[custom:google-ads]

Το περίεργο ωστόσο είναι ότι συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας έχει ήδη δώσει εντελώς αντίθετη περιγραφή. Έχει αναφέρει ότι τα χέρια της 44χρονης ήταν πίσω από τον κορμό της.

Ο ιδιωτικός ερευνητής ωστόσο επιμένει και λέει πως βρήκε στον χώρο πλαστικές χειροπέδες, τα γνωστά tire aps, δηλαδή και αναφέρει πως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια στα χέρια της ή και μέρη του πλαστικού στη σορό της οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξε φωτιά και ίσως στο ότι είχε μακρυά μανίκια.

Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής η ιατροδικαστική έρευνα ουσιαστικά ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας. Ωστόσο οι συγγενείς της 44χρονης πιστεύουν πως υπήρξε εγκληματική ενέργεια και έτσι κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis