Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 10/05/2020

Μια γυναίκα είχε ανέβει πάνω στη γέφυρα Bear Street στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης, όταν δύο αστυνομικοί των Συρακουσών την βρήκαν εκεί ύστερα από κλήση που δέχτηκαν τη Δευτέρα το βράδυ.

[custom:google-ads]

Οι αστυνομικοί James Pastorello και Joseph Tolone είδαν τη γυναίκα να στέκεται στη γέφυρα, έτοιμη να πέσει από κάτω στον δρόμο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μάθιου Μαλινόσκι  στο Syracuse.com.

«Υπήρχε ένας ψηλός φράκτης που ήταν μεταξύ της γυναίκας και των αστυνομικών, κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους», είπε.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στη γέφυρα, πλησίασαν τη γυναίκα και ο ένας απ’ τους δύο την άρπαξε γρήγορα από την μπλούζα μέσω του φράχτη, όταν αυτή πήγε να πέσει.

Χρειάστηκε να τη συγκρατούν για λίγη ώρα, μέχρι που έφτασαν στο σημείο και άλλοι αστυνομικοί καθώς και πυροσβέστες και έσωσαν τελικά όλοι μαζί την γυναίκα. Στην πορεία την οδήγησαν με ασφάλεια σε ένα κοντινό νοσοκομείο της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΒΙΝΤΕΟ: Τραυματισμένος αστυνομικός στο Νιου Τζέρσεϋ κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του έξω από το νοσοκομείο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis