Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 03/03/2017

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στο καθηλωτικό σύμπαν του «Alien» με εκκωφαντικές κραυγές. Στο τρέιλερ του «Alien: Covenant», σίκουελ του «Προμηθέας», σύντομα τα υπέροχα πλάνα τοπίων κι αρμονίας αντικαθίστανται από τον τρόμο και την απόγνωση.

Το πλήρωμα του διαστημόπλοιου Covenant καθώς εξερευνά τον παραδεισένιο πλανήτη, ανακαλύπτει τα απομεινάρια του Prometheus, εντός του οποίου θα απελευθερωθεί το φονικό Xenomorph. Στην πορεία βλέπουμε το σύνολο του καστ, μεταξύ των οποίων τους Ντάνι ΜακΜπράιντ,  Κάρμεν Εγιόγκο, ενώ φυσικά την παράσταση κλέβει η Κάθριν Γουάτερσον, που παραπέμπει στυλιστικά σε μια διαφορετική βερσιόν της Σιγκούρνι Γουίβερ. Η δράση προβλέπεται ακαριαία, κρίνοντας από το τελευταίο λεπτό του τρέιλερ που μπορείτε να δείτε εδώ:

 

 

Πριν από μια εβδομάδα περίπου η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πεντάλεπτο βίντεο «Prologue: Last Supper», με υλικό που δε χρησιμοποιήθηκε στο τελικό cut, γυρισμένο από τον Λουκ Σκοτ, γιο του σκηνοθέτη της ταινίας Ρίντλεϊ. Σε αυτό, παρακολουθούμε το πλήρωμα του διαστημόπλοιου -μαζί με ένα νυσταγμένο Τζέιμς Φράνκο- να βαδίζει ήρεμο προς το άγνωστο, ενώ η Κάθριν Γουάτερσον εξετάζεται από τον Μάικλ Φασμπέντερ. Το κλιπ αυτό βοηθά να μπουν οι ανυποψίαστοι θεατές στο κλίμα και την ιστορία του franchise, ενώ ταυτόχρονα είναι έκδηλη η ζεστή σχέση του καστ. Τέλος, δε λείπει κι ένα ευφυές αναπάντεχο περιστατικό, που κλείνει το μάτι στους φαν των ταινιών.

Δείτε το εδώ:

 

www.athinorama.gr

 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis