Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 28/01/2019

Νέο απρόοπτο με τον νέο Α/ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά, ο οποίος αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης-παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, με τη βοήθεια στελεχών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων οδηγήθηκε σε παρακείμενο κτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του.

Μετά από περίπου δεκαπέντε λεπτά - και αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή- ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς επέστρεψε στο χώρο που διεξαγόταν η παράδοση-παραλαβή, σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση.

[custom:google-ads]

Την περασμένη Παρασκευή ο κ. Καμπάς όπως πρώτο έγραψε το OnAlert, και μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ, ο κ. Καμπάς είχε νιώσει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος. Τα επίμονα συμπτώματα κατέστησαν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο αρχηγός ΓΕΣ, υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και σε ποιο μέγεθος υφίστανται στενώσεις οι οποίες χρήζουν θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από την εξέταση δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα ωστόσο ο αρχηγός ΓΕΣ, παρέμεινε βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου σε ακινησία. 

Αργότερα, το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και επέστρεψε στην οικία του.

Την Κυριακή το πρώι έφθασε στην Αθήνα και ανέλαβε τα καθήκοντα του στο ΓΕΣ.

Η στιγμή της αποχώρησης του Α/ΓΕΣ:

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis