Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:01 | 29/01/2015

 

Ηχητικό μήνυμα δημοσιοποιήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος στο οποίο φέρεται να ακούγεται η φωνή του Ιάπωνα ομήρου Κέντζι Γκότο, ο οποίος ζητά να αφεθεί ελεύθερη στα σύνορα με την Τουρκίαως το ηλιοβασίλεμα της 29ης Ιανουαρίου η Ιρακινή γυναίκα που κρατείται σε φυλακές της Ιορδανίας. Ειδάλλως θα εκτελεστεί ο Ιορδανός πιλότος που βρίσκεται επίσης αιχμάλωτος στα χέρια των τζιχαντιστών.

«Είμαι ο Κέντζι Γκότο. Αυτό είναι ένα ηχητικό μήνυμα με παραλήπτη εσάς. Αν η Σάιντα αλ Ρισαουί δεν αφεθεί ελεύθερη στα τουρκικά σύνορα μέχρι το ηλιοβασίλεμα της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου ώρα Μοσούλης ο Ιορδανός πιλότος Μουάθ αλ-Κασασμπέχ θα εκτελεστεί αμέσως» ακούγεται στο ηχητικό μήνυμα.

Όπως μετέδωσε πάντως το πρακτορείο Reuters δεν χει καταστεί δυνατή η εξακρίβωση της αυθεντικότητας του ηχητικού μηνύματος που δημοσιοποιήθηκε στο YouTube και αν όντως η φωνή που ακούγεται είναι του Ιάπωνα δημοσιογράφου που κρατείται από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Η ιαπωνική κυβέρνηση αναλύει το νέο ηχογραφημένο μήνυμα όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος του γραφείου του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis