Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:19 | 28/12/2015

Η εταιρεία Walther θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες στο SHOT Show 2016, τον προσεχή Ιανουάριο, ένα νέο πιστόλι για σκοποβολή, το μοντέλο Walther PPQ Q5 Match. Λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πιστόλι των 9 χιλιοστών που ονομάζεται Walther PPQ Q5 Match έχουν αρχίσει να διαρρέουν. Το PPQ Q5 Match είναι ένα πιστόλι των 9mm που έχει σχεδιαστεί για τον αθλητισμό, και όχι για αυτοάμυνα.

Στο διαμέτρημα των 9mm, το πιστόλι έχει μια κάννη 5 ιντσών και συνολικό μήκος 8,1 ίντσες. Αυτό είναι το ίδιο μέγεθος με το υπάρχον πιστόλι PPQ Μ2.

Επίσης, όπως και το PPQ Μ2, το PPQ Q5 Match χρησιμοποιεί κομβίο απελευθέρωσης γεμιστήρα το οποίο λειτουργεί υπό πίεση.

Ο γεμιστήρας έχει χωρητικότητα 15 φυσίγγια. Το εμπρόσθιο άκρο του όπλου έχει οπές για μείωση της ανάκρουσης αλλά και να μπορεί να εγκατασταθεί ένα οπτικό σκοπευτικό, όπως το Trijicon RMR. Το όπλο θα κυκλοφορήσει με πολλαπλές πλάκες στερέωσης για να χωρέσει μια σειρά από διαφορετικά οπτικά. Ένα στόχαστρο οπτικής ίνας είναι στάνταρ στο όπλο.

Η Walther χρησιμοποιεί τη σκανδάλη «Quick Defense» σε αυτό το πιστόλι. Ωστόσο, σε αυτό το όπλο, η σκανδάλη έχει ένα φωτεινό μπλε φινίρισμα. Όπως και άλλα πιστόλια PPQ, αυτό το όπλο έχει ένα πλαίσιο πολυμερούς με εναλλάξιμα πίσω πλακίδια λαβής. Τόσο το πλαίσιο και κλείστρο, είναι μαύρα.

Το "Q5 MATCH" είναι χαραγμένο στην αριστερή πλευρά του κλείστρου του πιστολιού.

Βασισμένο σε πολλαπλές πηγές, φαίνεται ότι η προτεινόμενη λιανική τιμή θα είναι 849 δολάρια στο εξωτερικό.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis