Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 07/03/2022

Το Walther PDP (Performance Duty Pistol) είναι ένα ημιαυτόματο πιστόλι 9×19 mm Parabellum που σχεδιάστηκε το 2021 από την Walther Arms ως αντικατάσταση του Walther PPQ. Το PDP έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο σπονδυλωτό από τα προηγούμενα πιστόλια και έχει περιγραφεί από την Walther ως το εμβληματικό τους όπλο. Τα πρώτα PDP προπαραγωγής διανεμήθηκαν το 2020 και το πιστόλι κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021. Καθώς το PDP κυκλοφόρησε, το PPQ σταμάτησε να παράγεται. Το 2022, η Walther κυκλοφόρησε μια νέα παραλλαγή του PDP στο SHOT Show, το PDP SD Pro, το οποίο περιλαμβάνει κάννη με σπείρωμα, βάση στο πάνω μέρος για σκοπευτικά κόκκινης κουκίδας και βελτιωμένη σκανδάλη.

Το PDP είναι ένα ημιαυτόματο πιστόλι επίκρουσης που λειτουργεί με την οπισθοδρόμηση κι έχει θαλάμη για φυσίγγια 9×19 mm Parabellum, με μεγαλύτερη λαβή και μεγαλύτερη χωρητικότητα γεμιστήρα από το προηγούμενο μοντέλο Walther, το PPQ. Το PDP παράγεται σε πλήρους μεγέθους και subcompact παραλλαγή. Η λαβή χρησιμοποιεί μια προσαρμοσμένη υφή, η οποία βελτιώνει τον χειρισμό του πιστολιού σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και διευκολύνει την σκόπευση όταν χρησιμοποιούνται σκοπευτικά κόκκινης κουκίδας.

Ο ολισθήρας στο PDP διαθέτει ειδική πλάκα (κάτι σαν βάση), επιτρέποντάς του να δέχεται σκοπευτικά με κόκκινες κουκκίδες χωρίς προηγούμενη τροποποίηση και περιέχει χαράξεις πάνω από την επιφάνεια, διευκολύνοντας τη λειτουργία. Τα μεταλλικά σκοπευτικά με τρεις κουκκίδες είναι με την ίδια μέθοδο τοποθέτησης που χρησιμοποιείται στα πιστόλια Glock, πράγμα που σημαίνει ότι το PDP μπορεί να δεχτεί τα μεταλλικά aftermarket Glock σκοπευτικά.

Η σκανδάλη είναι συμβατή με το PPQ, αλλά είναι ελαφρύτερη λόγω της μικρότερης διαδρομής. Έχει βάρος πίεσης περίπου 25 N (5,6 lbf)

Walther PDP Competition

Η Walther έχει μια ιστορία στην αγωνιστική σκοποβολή από τον περασμένο αιώνα, κερδίζοντας πολλά χρυσά μετάλλια στη σκοποβολή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αγωνιστική σκοποβολή έχει εξελιχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς κλάδους πρακτικής σκοποβολής, όπως USPSA, IDPA, 3 Gun, Steel Challenge και πολλά άλλα! Η Walther έχει δημιουργήσει μαζί τις γνώσεις της από την κατασκευή των καλύτερων αμυντικών πιστολιών στον κόσμο, τα παγκοσμίου φήμης πιστόλια ολυμπιακού στυλ και τα σκοπευτικά πιστόλια υψηλής απόδοσης για Πρακτική Σκοποβολή. Το πιστόλι στο παραπάνω βίντεο είναι το νέο μοντέλο για σκοποβολή Walther PDP Competition.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βάρος: 23,8 oz (675 gr) (κανονικό μέγεθος, χωρίς γεμιστήρα) 26,9 oz (709 gr) (με άδειο γεμιστήρα)

Συνολικό μήκος: 8,5 ίντσες (πλήρες μέγεθος) 

Μήκος κάννης: 4 - 4,5 ή 5 ίντσες 

Πλάτος: 1,34 ίντσες 

Υψος: 5,7 ίντσες (πλήρες μέγεθος) 

Διαμέτρημα: 9×19mm Parabellum - 9×21 χλστ

Χωρητικότητα: 15 φυσίγγια 9×19 mm (compact) 18 φυσίγγια 9×19 mm (κανονικό μέγεθος) 

Σκοπευτικά: Μεταλλικά με τρεις τελείες

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis