Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 26/05/2017

Σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες, η έβδομη παρτίδα «Game of Thrones» στήνει τους παίκτες της, ενώ μέσα από το τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγες εβδομάδες είχαμε δει πως οι τέσσερις διεκδικητές του θρόνου του Γουέστερος δείχνουν ετοιμοπόλεμοι. Ο προτελευταίος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου και θα αποτελείται από επτά επεισόδια, ενώ η επόμενη (και τελευταία) σεζόν επιβεβαιώθηκε πως θα είναι μόλις 6! Στο χθεσινό τρέιλερ που κυκλοφόρησε, δεν εξηγείται απλά το concept του νέου κύκλου αλλά βλέπουμε μερικές πραγματικές σκηνές τις οποίες θα απολαύσουμε στα νέα επεισόδια.

Η παραγωγή του νέου κύκλου καθυστέρησε την πρεμιέρα της σειράς, η οποία στο παρελθόν είχε συνήθη ημερομηνία έναρξης τον Απρίλιο, λόγω καιρού. Το περασμένο καλοκαίρι οι υπεύθυνοι παραγωγής είχαν δηλώσει πως: «...δεν έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας. Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα λίγο αργότερα γιατί στο τέλος της σεζόν...The Winter is Here, που σημαίνει ότι η καλοκαιρία δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους σκοπούς μας πια. Επομένως θα αργήσουν τα πάντα μέχρι να έχουμε ένα σκοτεινό καιρό ακόμα και στα πιο φωτεινά μέρη που γυρίζουμε».

Παράλληλα η Μέισι Γουίλιαμς μας έχει ήδη προετοιμάσει για μια συναρπαστική σεζόν. «Το πράγμα σοβαρεύει. Καλύτερα να προετοιμαστείτε. Ακούστε με καλά. Δεν θα περιμένετε με τίποτα αυτά που θα συμβούν. Τι έχει να γίνει...»

Ενώ ο Κιτ Χάρινγκτον σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter μίλησε για το τί πιστεύει πως θα διαδραματιστεί στα επόμενα επεισόδια: «Θεωρώ ότι όλα θα είναι πολύ δυσοίωνα μέχρι να υπάρξει -εάν υπάρξει κιόλας- χαρούμενο τέλος. Αν προκύψει κάποιου είδους νίκη ή κάποια ηρωική στιγμή για τον Τζον και τους υπόλοιπους. Πιστεύω ότι όλα θα είναι πολύ σκοτεινά πριν καλυτερέψουν. Νομίζω ότι στην τωρινή σεζόν θα δούμε τους ''White Walkers'' και τον ''Στρατό των Νεκρών'' εν δράσει. Αυτό ενδέχεται να είναι πολύ συναρπαστικό. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Μάλλον η φράση ''Ο χειμώνας επιτέλους έρχεται'' πάει να πει ότι όλοι θα περάσουν πάρα πολύ δύσκολα».

Το HBO, όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουμε στα νέα επεισόδια εντείνει το promo της σειράς, αφού μέσα σε 2 ημέρες κυκλοφόρησε φωτογραφίες και κανονικό τρέιλερ. Φαίνεται λοιπόν πως το «Winter is coming» θα γίνει το μότο του καλοκαιριού από τα εκατομμύρια των fans της σειράς. 

Δείτε το νέο τρέιλερ, θυμηθείτε το προηγούμενο και απολαύστε τις νέες φωτογραφίες.

cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis