Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 21/11/2016
Το εξελιγμένο σύστημα ελεύθερου σκοπευτή που αναπτύχθηκε για τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχει περάσει τις επίσημες εξετάσεις και είναι  έτοιμο για παραγωγή. Το νέο τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή βασίζεται στο Τ-5000.
 
 
Τα όπλα έχουν περάσει τις επίσημες δοκιμές και η πρώτη παρτίδα που θα παραδοθεί θα είναι μικρή. Σύμφωνα με πηγές οι πρώτοι που θα λάβουν το νέο τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή θα είναι οι άνδρες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φρουράς της Ρωσίας οι οποίοι θα κάνουν και την επιχειρησιακή αξιολόγηση. Πέντε εταιρείες έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα, αλλά η παράδοση θα γίνει μέσω της TsNIITOCHMASH η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη λειτουργία του όλου συστήματος.
 
 
Και τα δύο τουφέκια που απαρτίζουν το σύστημα είναι σε δύο διαμετρήματα και πυρομαχικά, το ένα είναι ένα συνηθισμένο φυσίγγιο και το άλλο ένα διατρητικό. Τα φυσίγγια 7.62x51 mm και 8.6x69 mm είναι ανώτερα από ξένα ανάλογα κατά 25-30%. Τα εργοστάσια πυρομαχικών στην Τούλα και στο Ουλιάνοφσκ είναι υπεύθυνα για την παρασκευή τους. Το σύστημα ελεύθερου σκοπευτή παρέχεται με ένα οπτικό σκοπευτικό και ένα αποστασιόμετρο λέιζερ και είναι αποτελεσματικό σε ένα εύρος από 2 χιλιόμετρα.
 
 
 
Τα τουφέκια έγιναν μόνο από ρωσικά υλικά, εκτός από τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στα σκοπευτικά θερμικής απεικόνισης. 
 

 

Η Ρωσική Φρουρά υπό την Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή υπάγεται απευθείας στον Β.Πούτιν ενώ έχει στην διάθεση της κάθε είδους οπλισμό, από μαχητικά αεροσκάφη μέχρι πυροβολικό. Παράλληλα η Ρωσική Φρουρά συμμετέχει σε διεθνείς επιχειρήσεις για την διατήρηση ή επαναφορά της ειρήνης και της σταθερότητας.... Για να γίνει κάποιος μέλος της Ρωσικής Φρουράς πρέπει να είναι πολίτης της Ρωσίας με μόνιμη διαμονή. Είναι υποχρεωμένος να έχει υπηρετήσει στον συνοριακό Στρατό ή στο Υπουργείο Εσωτερικών, να είναι ψυχικά και πνευματικά υγιής, να μην έχει περάσει την ηλικία των 31 ετών, και δεν πρέπει να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών...  Η νέα αυτή υπηρεσία Ασφαλείας πολεμά την τρομοκρατία, προστατεύει την δημόσια τάξη και τις σημαντικές εγκαταστάσεις και υποδομές του έθνους καθώς και θα φυλάει τα σύνορα της χώρας.

 

Ο Στρατός της Ρωσικής Φρουράς θα μπορεί να ελέγχει τα έγγραφα, να έχει υπό κράτηση ύποπτους ανθρώπους, θα έχει το δικαίωμα χρησημοποίησης όπλων. Παράλληλα θα μπορεί να σφραγίζει διάφορες περιοχές, να μπλοκάρει μέσα επικοινωνία, μεταφοράς ή πεζούς ακόμη και να χρησιμοποιεί τα οχήματα πολιτών σε έκτακτες περιστάσεις. Θα μπορεί να αναπτύσσει δύναμη 10.000 ανδρών σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη εντός 72 ωρών και εντός μίας εβδομάδας η δύναμη αυτή θα μπορεί να ανέρχεται σε 50.000 άτομα.
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis