Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 13/10/2021

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της EATON στην Ελλάδα από το 2003,  ανακοινώνει τον εμπλουτισμό της σειράς EATON3Sμε το νέο μοντέλο MiniUPS, ιδανικό για DCεφαρμογές τόσο σε επαγγελματικό όσο και οικιακό περιβάλλον.  

Το νέο EATON 3S Mini DC UPS διαθέτει διακριτική σχεδίαση με ανθεκτικό περίβλημα προστασίας και είναι κατάλληλο για συσκευές ισχύος έως 36Wεξασφαλίζοντας τοπική ή απομακρυσμένη αδιάλειπτη διαχείριση του συνδεδεμένου εξοπλισμού, ενώ παρέχει απόλυτη προστασία «έξυπνων» συσκευών χαμηλής κατανάλωσης όπως  Internetrouter, IPκάμερες, τηλεφωνικές συσκευές,  κ.ά. από τις διακυμάνσεις ή την απώλεια του ηλεκτρικού ρεύματος. Στο hardwareinterfaceτης συσκευής διατίθενται διακόπτης poweron/off,4x φωτεινές LED ενδείξεις για επιλογή διαφορετικών τάσεων  (9V/12V/15V/19V) ανάλογα με τις απαιτήσεις τροφοδοσίας της υπό προστασία συσκευής και ενδείξειςγια το επίπεδο ισχύος  που απομένει  μετά από  διακοπή  του ηλεκτρικού δικτύου.

Χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορεί να τοποθετηθεί σε πάρα πολλά σημεία στο χώρο. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιείται και για τη τροφοδότηση συσκευών χωρίς τη παρουσία του ηλεκτρικού δικτύου (coldstart) και είναι προρυθμισμένο στα 12V. Καταργεί τα τροφοδοτικά των συσκευών και παρέχει αυτονομία έως και 5 ώρες ανάλογα με το τύπο και την ισχύ του φορτίου.

To EATON3SMiniDCUPSσυνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών και είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected], τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis