Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:22 | 19/10/2021

Χθες (18/10/21) υπεγράφη από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θοδωρή Σκυλλακάκη και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, παρουσία του προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ, το νέο Βαθμολόγιο του Αστυνομικού Προσωπικού το οποίο θα φέρει νέα πνοή στα στελέχη του Σώματος.

Θα προσφέρει ουσιαστική δυνατότητα ανέλιξης τόσο υπηρεσιακής, όσο και οικονομικής στο μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, που μεθοδικά κατάρτισε μια σαφή και εμπεριστατωμένη πρόταση, υπερκέρασε τα πολλά εμπόδια που παρουσιάστηκαν και τελικά έγινε αποδεκτή στο σύνολό της από την παρούσα κυβέρνηση.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί αισθάνονται ότι η Πολιτεία δείχνει ουσιαστικά το ενδιαφέρον της, μετά το τελευταίο εξοπλιστικό πρόγραμμα το οποίο θα καλύψει πολλές ανάγκες που χρονίζουν, την νομοθέτηση της ανωτατοποίησης της Σχολής Αστυφυλάκων, η οποία πια θα προσφέρει εκπαίδευση πανεπιστημιακού επιπέδου στους σπουδαστές της και την πρωτόγνωρη προσπάθεια που γίνεται απεμπλοκής της Αστυνομίας από κάθε λογής πάρεργα.

Σήμερα με την θεσμοθέτηση του νέου βαθμολογίου, που θα απαγκιστρώσει κυρίως το χαμηλόβαθμο προσωπικό από την υπηρεσιακή και οικονομική στασιμότητα, γίνεται άλλο ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την αναγνώριση του έργου που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία στην κοινωνία. 

                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis