Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:28 | 07/05/2022

Το ολοκαίνουργιο Μazda CX-60 PHEV αποτελεί το πρώτο plug-in hybrid που παρουσιάζει η ιαπωνική εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά SUV. Το μοντέλο διαθέτει όλα όσα έχει ενσωματώσει η εταιρεία στο DNA της τα τελευταία 100 χρόνια. Δηλαδή από την απαράμιλλη εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, μέχρι την ξεχωριστή ιαπωνική δεξιοτεχνία, τις τελευταίες καινοτομίες στην ανθρωποκεντρική τεχνολογία, καθώς και ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης παγκόσμιας κλάσης.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα Skyactiv-G 2.5 άμεσου ψεκασμού με έναν μεγάλο ηλεκτροκινητήρα 100 kW, ένα ολοκαίνουργιο αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 355 V, 17,8 kWh.

Αυτός ο συνδυασμός αποδίδει συνολική ισχύς συστήματος 327 ίππους και ροπή 500 Nm, καθιστώντας το, το πιο ισχυρό αυτοκίνητο δρόμου που έχει κατασκευάσει ποτέ η Mazda. Το Mazda CX-60 PHEV προσφέρει άκρως εντυπωσιακές επιδόσεις, επιταχύνοντας από την στάση μέχρι τα πρώτα 100χλμ/ώρα σε μόλις 5,8 δευτερόλεπτα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι διαθέτει 60 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας. Αρκεί να έχει ταχύτητα 100 χλμ/ώρα ή λιγότερο.

Η παραγωγή του έχει ήδη ξεκινήσει για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές και τα πρώτα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά για την εμπορική πορεία του μοντέλου. Στην Ελλάδα είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis