Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:43 | 14/09/2015

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ & ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η προπώληση των καρτών διαρκείας του φεστιβάλ ξεκινά την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, 1ος όροφος), από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα. Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς).

Η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για ακόμα μία χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας διατηρεί την τιμή του εισιτηρίου και των καρτών διαρκείας σταθερή, ενώ προστίθεται μία ακόμα κατηγορία στις κάρτες διαρκείας.

Εισιτήρια
Πρωινές προβολές: 4€
Απογευματινές προβολές, πριν τις 19:55: 5€
Βραδινές προβολές, από τις 20.00: 6 €

Κάρτες Διαρκείας
Κάρτα 5 προβολών: 20€
Κάρτα 10 προβολών: 35€
Κάρτα 20 προβολών: 60€

Οι κάτοχοι καρτών 20 προβολών έχουν τη δυνατότητα κράτησης μίας ατομικής πρόσκλησης για την Τελετή Έναρξης. Η κράτηση θεωρείται έγκυρη μόνο εφόσον ο κάτοχος προμηθευτεί την πρόσκληση της Τελετής Έναρξης κατά την αγορά της κάρτας. Η είσοδος στην Τελετή Έναρξης μπορεί να γίνει μόνο με την επίδειξη της κάρτας και της ατομικής πρόσκλησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρακαλούνται οι κάτοχοι καρτών διαρκείας να κρατήσουν καρφιτσωμένη την απόδειξη πληρωμής, διότι κάρτες που δεν συνοδεύονται από την απόδειξη θα θεωρούνται άκυρες. Στην περίπτωση που κάποιος χάσει την απόδειξή του, μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο τύπου του Φεστιβάλ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis