Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:01 | 23/11/2021

Ξεκινούν αύριο, Τετάρτη, οι κατεδαφίσεις κτιρίων και βοηθητικών κατασκευών που διατηρούνται σε κακή κατάσταση στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των εργασιών για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και απόδοση σε κοινή χρήση του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά», στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, από τον δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, και τον Αθανάσιο Παπανικολάου, εκπρόσωπο της κοινοπραξίας Δυναμική Έργων Α.Ε. - Τεχνική Ανάπτυξη Α.Τ.Ε.Β.Ε., ο ανάδοχος ασχολήθηκε με τα διαδικαστικά θέματα οργάνωσης και παρακολούθησης της εργολαβίας.

Συγκεκριμένα κατέθεσε το χρονοδιάγραμμα του έργου, την τοπογραφική αποτύπωση για την παραλαβή του φυσικού εδάφους, τη λίστα των μηχανημάτων και τα δικαιολογητικά τους, που θα απασχοληθούν στο έργο, ενώ ολοκληρώθηκαν οι πρόδρομες εργασίες που αφορούν στον προγραμματισμό της τοποθέτησης εργοταξιακής περίφραξης περιμετρικά του στρατοπέδου.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis