Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:53 | 05/09/2021

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται το γνωστό μοντέλο επιμένει για την αθωότητα του και ισχυρίζεται πως την παγίδεψαν, τοποθετώντας 35 φιξακια κοκαΐνης στο πολυτελές τζιπ της, με αποτέλεσμα μετά από έλεγχο στη Γλυφάδα να την συλλάβουν οι αστυνομικοί.

"Είμαι αθώα"

 Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μοντέλου αναμένονται τα αποτελέσματα τόσο των τοξικολογικών εξετάσεων όσο και το πόρισμα των εγκληματολογικών ερευνών για το ποιος τοποθέτησε το GPS στο αυτοκίνητο της.

"Περιμένουμε με πολύ μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα όλων αυτών των διαδικαστικών πράξεων και το κυριότερο από όλα θα εκκινήσουμε από εβδομάδα και μια σειρά ανακριτικών μαρτυρικών καταθέσεων που νομίζουμε θα αποσαφηνίσουν το ποιος είχε το κινητρο να τοποθετήσει αυτα τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο της κοπέλας" σημείωσε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.
[custom:google-ads]
Στο πλευρό της 30χρονης και η καλή της φίλη από τη Βενεζουέλα που σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε στην αστυνομία για τη σύλληψη: "Εκείνη την ημέρα ήταν τα γενέθλια μου και είχα κλείσει ένα τραπέζι. Όσο ήμασταν καθ’οδον με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως τη σταμάτησαν για έλεγχο. Ήταν πολύ ήρεμη και χαριτολογούσε οτι γι’ αυτό το λόγο θα αργήσει. Τους ακολούθησα ως το αστυνομικό τμημα, πρόλαβα να της μιλήσω την ώρα που την κατέβαζαν απο το περιπολικό με χειροπέδες .Ήταν πολύ σοκαρισμένη και μου είπαν οτι βρηκε ένα σακουλάκι κάτω απο το κάθισμα της και οτι το έκανε σίγουρα ο άλλος, εννοώντας τον πρώην σύζυγο της".

Τι κατέθεσε ο σύντροφός της
Κατάθεση έδωσε και ο σύντροφος του μοντέλου υποστηρίζοντας πως η 30χρονη είναι αθώα.

"Έχω δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια και την γνωρίζω πολύ καλά. Εργάζεται στην εταιρεία μου, στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, με μισθό 600 ευρώ καθαρά. Εγώ φροντίζω για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών, της ίδιας και του παιδιού χωρίς να μας λείπει τίποτα. Δεν υπάρχει κίνητρο να προβεί στην πράξη για την οποία κατηγορείται γιατί δεν της λείπει τίποτα, δεν έχει οικονομική ανάγκη. Είμαι σίγουρος, δεν είναι χρήστης και δεν είχε λόγο να γίνει έμπορος" υποστήριξε ο σύντροφός της στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης θα υπάρξουν σύντομα τα αποτελέσματα των ερευνών που θα δώσουν φως στην υπόθεση.


Πηγή: MEGA

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis