Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:18 | 06/08/2015

Ο παραλογισμός και η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μετεγκατασταθούν στο νέο οικισμό προσφύγων του Ελαιώνα οι περίπου 500 μετανάστες που έχουν καταλύσει το τελευταίο διάστημα στο Πεδίον του Άρεως.

Προηγουμένως, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την εγκατάσταση δικτύων παροχής νερού, ρεύματος και αποχέτευσης.

Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι πως, για να κατασκευαστεί ο νέος οικισμός, θα ξηλωθούν σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr 100 οικίσκοι από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας, μέσα στους στους οποίους θα εγκατασταθούν οι πρόσφυγες από το κέντρο της Αθήνας.

Το ερώτημα που γεννάται συνεπώς ποια θα είναι η διαφορά του ενός χώρου που κρίθηκε και χαρακτηρίστηκε κολαστήριο, από τον άλλο που κατασκευάζεται με ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές και παροχές.

Η απάντηση είναι απολύτως καμία. Απλώς επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Τασίας αναπληρώτριας υπουργού και ... Φιλιππάκου συντονιστή, κατασκευάζεται ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης σε χωροταξικό περιβάλλον που δεν τόλμησαν ν' αγγίξουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Θυμίζουμε επίσης απλώς ( ΕΔΩ ), πως οι συγκεκριμένοι οικίσκοι είχαν παραληφθεί από το υπουργείο Υποδομών προκειμένου να στεγάζουν ... σεισμόπληκτους. 

http://www.bloko.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis