Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:18 | 02/03/2015

Συνελήφθησαν, χθες μετά τα μεσάνυχτα στον Συνοριακό Σταθμό Κακαβιάς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, τρεις διακινητές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38, 39 και 54 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που έγινε σε τουριστικό λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλβανία στη χώρα μας, διαπιστώθηκε ότι οι δύο οδηγοί (39 και 38 ετών) μετέφεραν κρυμμένους στα τελευταία καθίσματα του λεωφορείου, δύο υπηκόους Αλβανίας, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ηλικίας 21 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου στη χώρα μας.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε εμπλοκή στη διακίνηση και ενός 54χρονου Αλβανού επιβάτη του λεωφορείου, ο οποίος κατείχε το διαβατήριο της μετανάστριας, με σκοπό να διευκολύνει τη διαδικασία προώθησης αυτής στη χώρα μας.

Το λεωφορείο κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.

http://www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis