Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:54 | 17/01/2015

Η ανακάλυψη έγινε από αστυνομικούς που συνέλαβαν Αλβανό για παράνομη οπλοκατοχή

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι άνδρες της Ασφαλείας, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός Αλβανού που είχαν συλλάβει λίγο νωρίτερα για παράνομη οπλοκατοχή και βρήκαν, όχι ένα ή δυο αλλά... 82 ζευγάρια ανδρικά, γυναικεία και παιδικά παπούτσια! Ο αλλοδαπός ζούσε μόνος κι έτσι ήταν προφανές πως ήταν προϊόντα κλοπής.

Στην προανάκριση εξακριβώθηκε τελικά ότι ο 34χρονος Αλβανός είχε διαρρήξει στις 20 Δεκεμβρίου τις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας εμπορίας υποδημάτων στα Οινόφυτα Βοιωτίας και είχε κλέψει τα παπούτσια, τα οποία σκόπευε να πουλήσει στην πατρίδα του! Όλα τα ζευγάρια κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο λειτουργίας της εταιρείας.

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί νωρίτερα, όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται πεζός, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν πάνω του ένα περίστροφο κρότου με έξι φυσίγγια, ένα σκούφο και ένα ζευγάρι γάντια. Τώρα ερευνάται αν έχει διαπράξει και ληστείες με το όπλο αυτό, ενώ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis