Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 04/03/2021

Εχω υπάρξει θύμα βιασμού δύο φορές στη ζωή μου, την πρώτη φορά όταν ήμουν οκτώ ετών. Με κακοποίησε σεξουαλικά ένας μεγαλύτερος άντρας». Μια γυναίκα από το Ισραήλ, η οποία είναι γνωστή ως η «βασίλισσα των όπλων» στη χώρα, αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε ως παιδί και η οποία, όπως λέει, την οδήγησε στα όπλα.

Η 26χρονη Orin Julie συχνά τοποθετείται υπέρ της οπλοκατοχής από τις γυναίκες, κρατώντας στα χέρια της όπλα. Η ίδια ελπίζει ότι το μήνυμά της θα ακούσουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, οι οποίοι ενδεχομένως θα επιτρέψουν σε περισσότερες γυναίκες στη χώρα της να κατέχουν νόμιμα όπλο για προστασία.

Η νεαρή γυναίκα, που διαχειρίζεται ένα online κατάστημα με αξεσουάρ για όπλα, υποστηρίζει πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τα όπλα μετά την τραυματική εμπειρία του βιασμού.

«Με επηρέασε τόσο πολύ που έχασα την εμπιστοσύνη μου και άρχισα να φοβάμαι τα πάντα. Έγινα ένα πολύ ήσυχο παιδί με λίγους φίλους και πάντα ήμουν καχύποπτη απέναντι στους ενήλικες, δεν τους εμπιστευόμουν».

Όπως αποκαλύπτει, ο πρώτος βιασμός έγινε όταν ήταν ακόμα παιδί. Ο δεύτερος όταν ήταν 15 ετών από έναν 18χρονο.

«Μετά από αυτό, έκανα τα πάντα για να τον αποφύγω. Έπαθα κατάθλιψη και έμεινα σπίτι, δυσκολευόμουν στο σχολείο, επηρέασε κάθε πτυχή της ζωής μου».

Η ίδια δεν κατήγγειλε τους βιασμούς στην αστυνομία και της πήρε πολλά χρόνια για να μιλήσει ανοιχτά σε φίλους και συγγενείς για τις τραυματικές εμπειρίες της.

Έγινε μέλος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) στα 18, υπηρετώντας για τρία χρόνια στη μονάδα Έρευνας και Διάσωσης. Εκεί έμαθε πώς να χρησιμοποιεί τα όπλα και πώς να προστατεύει τον εαυτό της, ενώ εκπαιδεύτηκε και στο Κραβ Μαγκά, ένα σύστημα αυτοάμυνας.

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis