Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 11/12/2016

Με αφορμή εικόνα του διαδικτύου το policenet.gr θέτει ένα καθημερινό και σημαντικό ζήτημα με στόχο να υπενθυμίσει σε όλους τη δυσκολία και τη γενικότερη ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού!

Στην εικόνα που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα αναγράφεται μια μεγάλη αλήθεια! Οι αστυνομικοί πράγματι βλέπουν τους ανθρώπους στις πιο άσχημες και συχνά παρνοικές στιγμές τους! Έρχονται συνέχεια αντιμέτωποι με μεθυσμένους οδηγούς, με παιδιά μπλεγμένα στα ναρκωτικά, με ταλαιπωρημένους, πολλές φορές ακατάλληλους γονείς, με θυμωμένους δολοφόνους, με διαταραγμένους εγκληματίες και με πολλές ακόμη περιπτώσεις ανθρώπων που ο καθένας θα φοβόταν όχι να αντιμετωπίσει, έστω και να βρεθεί κοντά τους για λίγα λεπτά. Σκεφτείτε πόσο δύσκολο ψυχολογικά και συναισθηματικά είναι γι' αυτούς και τις οικογενειές τους όλο αυτό!

Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί πρέπει να καταφέρνουν να είναι ανά πάσα στιγμή ψύχραιμοι, γενναίοι, βοηθητικοί! Πάνω απ' όλα πρέπει να είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά! Πρέπει να είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν όλες τις δύσκολες καταστάσεις και περιπτώσεις ανθρώπων με σύνεση και δίχως φόβο! Γιατί τα λάθη σε έναν αστυνομικό δεν συγχωρούνται εύκολα! Ίσως αυτο βέβαια να συμβαίνει γιατί δεν είναι τόσο κατανοητό σε όλους το πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα του, το πόσο αγχωτική κι επικίνδυνη είναι η αποστολή του! 

Στη σκέψη όλων των περιστατικών με τα οποία έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος ένας Αστυνομικός, διακινδυνεύοντας τη ζωή του, το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι είναι να του δείχνουμε εκτίμηση και σεβασμό, κάτι που δυστυχώς συχνά δεν συμβαίνει στις μέρες μας!

The police see people at their worst. Drunk drivers. Drugged children. Pained parents. Angry Killers. Disoriented Criminals. Through it all, police officers must be calm, brave, helpful - and above all - hopeful they can make a difference. Let's appreciate out cops.:

"The police see people at their worst. Drunk drivers. Drugged children. Pained parents. Angry Killers. Disoriented Criminals. Through it all, police officers must be calm, brave, helpful - and above all - hopeful they can make a difference. Let's appreciate out cops."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis