Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 12/10/2021

Σχεδόν τρεις μέρες έμεινε πάνω στο δέντρο που βρίσκεται έξω από το σπίτι του, ένας άνδρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Το κουβάρι του ασυνήθιστου περιστατικού άρχισε να ξετυλίγεται την Τετάρτη, όταν και η μητέρα του τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει πως ο Roody Thomas απειλούσε την ζωή της.

Με δεδομένο οτι στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν είχε χτυπήσει την σύντροφό του, οι αρχές δεν άργησαν να φτάσουν εκεί, μόνο που ο 44χρονος πρόλαβε να ανέβει στο δέντρο για να αποφύγει την σύλληψη.

Βλέπετε, το 2012 είχε υποβάλει καταγγελία για βασανισμό του από αστυνομικούς και από τότε τους αντιμετωπίζει με μία φοβία.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι αρχές με διαπραγματευτή, με δυνατή μουσική, με κόρνες και με μηνύματα σε μεγάφωνο, ο Roody Thomas δεν έλεγε να κατέβει, με πολλούς γείτονες να αντιδρούν στην παρουσία της αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται σε πολλά δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, έλεγαν πως δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν και δεν ήταν βίαιος, ενώ χαρακτήριζαν υπερβολική την κίνηση της μητέρας του να καταγγείλει πως απειλούσε την ζωή της. 

 

www.gazzetta.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis