Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 01/08/2021

Η αστυνομία στο σημείο μιας ύποπτης πυρκαγιάς σε πυρκαγιά στο Κεμπέκ την περασμένη εβδομάδα μπέρδεψε κατά λάθος το απανθρακωμένο σώμα ενός μοντέλου και το έβαλε σε κάδο απορριμμάτων σε αστυνομικό τμήμα.

Αξιωματούχοι στην πόλη Σέρμπρουκ, βόρεια του Βερμόντ, ζήτησαν συγγνώμη για το ενοχλητικό λάθος την Πέμπτη και εξήγησαν ότι η αστυνομία και οι πυροσβέστες εξαπατήθηκαν με κάποιο τρόπο από έναν παρευρισκόμενο, σύμφωνα με το CBC.

«Όταν έφτασαν, οι μάρτυρες ανακοίνωσαν ότι κάποιος έβαλε φωτιά σε ένα άγαλμα σιλικόνης», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Σέρμπρουκ Ντάνι ΜακΚόνελ.

“Μετά από συζητήσεις μεταξύ των δύο τμημάτων, συμφωνήθηκε ότι το μανεκέν στο δοχείο θα πρέπει να απορριφθεί στην αστυνομική υπηρεσία Sherbrooke, η οποία δεν είναι προσβάσιμη από το κοινό”.

Λίγες ώρες αφότου οι αρχές συνέλαβαν τη σορό του θύματος, ο σύζυγός της υπέβαλε αναφορά αγνοούμενου, σύμφωνα με το άρθρο.

Η πρίζα ανέφερε ότι το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας εντοπίστηκε στη συνέχεια στο σημείο της πυρκαγιάς.

Η αστυνομία στο Σέρμπρουκ του Κεμπέκ ζήτησε συγγνώμη αφού μπέρδεψε το απανθρακωμένο σώμα ενός γυναικείου μοντέλου και το πέταξε.

«Ένας αστυνομικός που παρεμβαίνει προκάλεσε τη σύμπτωση βαθιά», είπε ο McConnell, προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί έβγαλαν το πτώμα από ένα δοχείο απορριμμάτων και το αναγνώρισαν ως το σώμα της αγνοούμενης γυναίκας, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο McConnell φέρεται να είπε: «Λυπούμαστε σαφώς για αυτήν την κατάσταση και να είστε σίγουροι ότι η οικογένεια ενημερώνεται για όλες τις βασικές λεπτομέρειες αυτής της έρευνας». «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τον σύντροφο και τα παιδιά σε αυτήν την πολύ τραγική κατάσταση».

Σύμφωνα με το CBC, αξιωματικοί της πυροσβεστικής εξακολουθούν να προσπαθούν να καταλάβουν πώς συνέβη το ασυγχώρητο σφάλμα.

«Αυτά τα νέα με έχουν εκπλήξει και μπορώ να πω ότι ολόκληρη η ομάδα μου, ολόκληρο το τμήμα, καθώς και εκείνοι που ήταν εκεί εκείνη την ημέρα, είναι σε κατάσταση σοκ», δήλωσε ο Stefan Simono, επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι το περιστατικό εξετάζεται από την Εισαγγελία και την Υπηρεσία Ανεξάρτητων Ερευνών της Αστυνομίας του Κεμπέκ.

Ο ανατομικός είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι το ανθρώπινο σώμα θα χάσει το βάρος του στο νερό όταν καίγεται, εξηγώντας πώς μπορεί να συγχέεται με ένα καμένο μανεκέν κατά τη μεταφορά.

“Επομένως, ένα άτομο που ζυγίζει 150 κιλά θα είναι περίπου 60 κιλά”, δήλωσε ο Δρ Ρόμπερτ Νίκολσον στην πρίζα.

“Εάν κάποιος είναι θύμα εγκαυμάτων και το μεγαλύτερο μέρος του νερού έχει φύγει, θα υπάρξουν μόνο τα αποτελέσματα του εγκαύματος. Δεν φαίνεται να είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος και δεν αισθάνεται κανονικός άνθρωπος.”

Το θύμα του άρθρου δεν έχει ταυτοποιηθεί και η αστυνομία δεν έχει δηλώσει αν έχει συλλάβει σε σχέση με τον φρικτό θάνατό της.

prevezaposto.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis