Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:07 | 24/07/2015

Γράφαμε χθες για τις μεταθέσεις στην Αντιτρομοκρατική και την ημέρα των μεγάλων μαχαιριών που έφερε τον "εκτοπισμό" από την ΔΑΕΕΒ μεγάλου αριθμού αξιωματικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μάλιστα, μετά την υποβολή λίστας προγραφών από κατώτερο αξιωματικό, σε ότι αφορά τουλάχιστον στο πογκρόμ της συμπρωτεύουσας.

Όμως, δεν ήταν μόνο η αντιτρομοκρατική. Και στην Ασφάλεια έγιναν μετακινήσεις με άρωμα σκληρού κομματισμού καθώς οι νέοι κομισάριοι της πλατείας Κουμουνδούρου έβαλαν βετο για συγκεκριμένους - και είναι αρκετοί - αξιωματικούς ζητώντας και πετυχαίνοντας την έξωση τους από την λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες όσο και διασταυρωμένες πληροφορίες του bloko.gr, υπήρξε αίτημα μετάθεσης προς την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά του επικεφαλής της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ανεξαρτήτως της δικής μας αποψης, πρόκειται για έναν αξιωματικό με αξιοσημείωτη υπηρεσιακή θητεία και πολύ υψηλές περγαμηνές και γνώσεις. Μάλιστα, επιλέχθηκε από τον πρώην διοικητή της Ασφάλειας κ. Παναγιώτη Στάθη, όχι τόσο επειδή συνυπηρέτησαν στις Εσωτερικές Υποθέσεις, αλλά για το γεγονός των πολύ καλών σχέσεων με τον κ. Ραχωβίτσα και για τη γεφύρωση του χάσματος που είχε διανοιχθεί εκ του αποτελέσματος και εκ των πραγμάτων το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα με το εδώ κλιμάκιο της DEA.

Το όνομα του κ. Κώστα Παναγιωτόπουλου λοιπόν ήταν αυτό που έπεσε στο τραπέζι του συμβουλίου και εξαιτίας του, αναγκάστηκε ουκ ολίγες φορές ο κ υπαρχηγός να ανέβει στο γραφείο του κ. αρχηγού τονίζοντας την αντίθεση της πλειοψηφίας των μελών του συμβουλίου, με το ισχυρό δε αιτιολογικό ότι την ημέρα ανακοίνωσης από το αρχηγείο της επιτυχούς έκβασης νέας υπόθεσης της Δίωξης, θα ήταν ακραίος υπηρεσιακός "σολοικισμός" η ανακοίνωση μετάθεσης του διευθυντή της.

Κι έτσι, τελικά ματαιώθηκε, ή απλώς αναβλήθηκε;

http://www.bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis